May 22, 2024
Uncategorized

Am pus pe machiaj astăzi!

Ya știu ce mi-a avut loc a doua zi la 2 dimineața în timp ce eram în lacrimi și hrănirea Connor?

Bebelușii nu au nevoie de concealer, chiar dacă se află toată noaptea.

PUBLICITATE

Uimitor!

Dacă arăt puțin obosit … asta pentru că sunt. Connor Claire a fost într-adevăr Colicky și, astfel, am petrecut niște nopți lungi împreună. În plus, hey acolo hormoni alergând amuck (prin urmare, inundațiile lacrimi la 2 dimineața)!

Aveam nevoie de puțin pick-up, așa că am reușit să pun machiaj astăzi.

Am purtat această paletă Classic Classic (28 de dolari, ediția limitată din noua colecție de apel dublu) de câteva ori în ultimele două săptămâni și ceea ce îmi place foarte mult este 1) Cât de ușor se amestecă ochii împreună 2) Cât durează produsele ochiului și obrazului pe pielea mea combinată (o nouă ore întregi!) Și 3) Cum pot face acest lucru de la început să termin în 20 de minute.

Pun pariu că aș putea chiar să-l duc la 15 minute cu o anumită practică. Învăț că în New Mamy Land, 20 de minute neîntrerupte pentru a face ceva este o veșnicie fericită!

PUBLICITATE

Clasic Courage este una dintre cele două palete de ediție limitată din colecția de recurs dublu, și este cea cu culori calde. Cealaltă paletă, Power Star Sultry, are tonuri mai coolere. Intenționez să dau o încercare în curând (știi că mă iubesc niște nuanțe uimitoare).

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.