July 15, 2024

Beneficii Boy Ing Hydraher Concealer este BFF-ul tău uscat sub ochi

atât de mult da!
Nici măcar nu mai sunt o persoană de concealer, având în vedere că tot ceea ce ajută Concealer-Y, la fel ca, la 1000 de ani față de fața mea (pentru gravă!). Este acea zonă subțire uscată, omule. Deci, atât de dificil … dar acest mic mic bustat de beneficii mi-a simțit că aș putea să mă îndrăgostesc din nou cu Concealer.

În cazul în care noul lor concealer hidratant (22 de dolari pentru un 0.12-oz) vă arată familiar, bine, probabil că vă puteți aminti un produs similar din spate în ziua numită Fakeup. Boiul hidratant este, în general, același lucru, dar în ambalaje diferite și mai multe nuanțe (șase, pentru a fi exacte).

PUBLICITATE

Două dintre cele șase nuanțe disponibile în linia permanentă. Asta nu este 4 în stânga și nr. 3 din dreapta.

Din site-ul Benefit:

Nu lăsați sub-ochi uscați și umbrele întunecate să vă ducă jos. BOI-ING Hidraher Concealer ascunde cercurile întunecate și netezi vizibil liniile fine. Plus cu extractul de semințe de vitamina E & Apple, această formulă hidra-netezire păstrează pielea hidratată timp de 6 ore * cu extract de vitamina E și extractul AppleSseed (cunoscut anterior sub numele de Fakeup. Aceleași nuanțe, aceeași cu formulă mare!)
* Testul instrumental pe 10 panouri.

O acoperire pură

Formula ușoară

Finisaj natural

100% a spus că hidratează pielea **

** Rezultate observate într-un sondaj al panoului de consum

Este un stick de concentrat ultra-cremos de ochi cu un “nucleu” de concealer, înconjurat de hidratant, și acoperă complet zonele întunecate fără să creeze sau să sublinieze liniile de experiență a ridurilor. Tu glisați direct sub ochii tăi, Pat cu un deget sau o perie, apoi găsiți-vă țipând “ce magie este asta?” Pentru că într-adevăr este vrăjitoria machiajului. Când am purta hidratante, nici măcar nu pot spune că e acolo și eu sunt ceea ce îmi place foarte mult despre asta.

Purtau un amestec de 3 și nr. 4, deși aș putea să scap de 3 de la sine dacă mă simțeam foarte leneș.

Ingrediente: Ulei de semințe Ricinus Communis (ricin), benzoat de alchil C12-15, polietilen, caprilic / trigliceridă caprică, palmitatie de etilhexil, irononanoat cetetarian, nylon-12, silice, fenoxietanol, caprilil glicol, acetat de tocoferil, acid benzoic, etilhexil miristat, etilhexil Stearat, hexoldcanol, butilen glicol, extract de fructe Pyrus Malus (Apple), Brassica Campestris (Rapeseed) Steroli, BHT, Tocoferol. [+/-: CI 19140 (Lacul Yellow 5, Yellow 5), CI 42090 (Lacul albastru), CI 77007 (ultramarines), Ci 77163 (Oxychlorura de bismut), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Oxizi de fier), CI 77891 (dioxid de titan)]. N ° 07306 / A

Fortezând-o cu o pulbere, apropo … Vreau să spun, tu absolut, dar cred că își pierde puțin din efortul său de efort atunci când împachetați-o cu un produs suplimentar. Prefer să-l port singur. Oh, și pentru că sunt în mod inutil de înaltă întreținere, fac o glisare mică de 3 sub fiecare ochi, apoi adăugați un punct de No.4 pentru a obține cea mai bună umbra mea. Apoi mă amestec cu un deget și am reaplica la fiecare patru ore sau cam asa ceva.

I love this stuff so much that I wish there it came in a bigger stick for my face! Benefit, make that happen please!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

PUBLICITATE

5 out of 5 hearts.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.