May 22, 2024

Eyeliner: cu sau fără aripi?

o aripă imensă! Chiar aici folosesc colecția Mac Maleficent
Hmm … este o mare întrebare.

Ei bine, îmi place în mod normal căptușeala mea cu o aripă de copil, oricât de multe ori pentru mult mai multe aspecte remarcabile Voi “merge acolo”, precum și acele aripi de lilieci nebune care arată ca ei ar putea să decoleze în spațiul cosmic, ca într-o Red Bull Commercial. “Eyeliner vă oferă aripi!”

PUBLICITATE

De cele mai multe ori, totuși, îmi place o lovitură de pisoi adolescentă. Unul, din moment ce mă simt ca și cum nu fac imens Lass “, precum și BAM! ochii, precum și BAM! Buze, nu îmi va depăși fața. Pe lângă doi, deoarece este mult mai ușor pentru mine, deoarece cu o linie uriașă cu care aveți de-a face, știi mult mai mult produs, precum și linii mai lungi, precum și trebuie să obțineți aripile corecte, precum și acolo Întotdeauna ceva care merge greșit (cel puțin pentru mine). Ceva întotdeauna merge prost. Deci îmi place un pic de pisică mică.

Eyeliner: cu sau fără aripi?

Cu

Fără

Vezi rezultate

Se încarcă …

Și în mod normal îmi place în negru, precum și voi varia ceea ce am pe linia mea inferioară. Adesea este negru, de multe ori este Mac PowerSurge, de multe ori este o ieșire bej pe linia de apă pentru a deschide ochii.

Depinde de exact cum mă simt în acea zi.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Deci, presupun că în ceea ce privește filozofia generală a ochilor, ați putea spune: “Este nevoie de tot felul”. Mă duc cu faze, unde adesea voi iubi pe o formulă specifică, cum ar fi gelul sau kohl sau …

Oh, Hai, Eyeliner!
Îngrijirea dreaptă a lucrurilor mele este o căptușeală kohl negru smocdiat în siguranță de-a lungul liniei superioare de la Lash, precum și linia de apă interioară, precum și trebuie să o luați în jos în jurul bazei / rădăcinilor. Fie căptușeala Kohl trasă la o aripă de biți, fie cu o căptușeală de gel deasupra, precum și apoi, cu ochi de pudră neagră s-au înghițit de-a lungul marginilor acelei căptușeli pentru ao păstra să se uite la fel de bine. În ultimul timp am iubit conceptul de căptușeală mai moale.

Tu ce mai faci? În mod normal, luați-vă căptușeala cu sau fără aripi, precum și care este filozofia generală a ochilor?

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.