May 22, 2024

Duminica cu file pisica, machiaj si farmecul blog mascota, voi. 272

Prietenii mei:

Mă simt dezordonat în acest moment. Oamenii au plecat toată după-amiaza, deci nimeni nu a fost aici să mă lase pe comandă sau să mă hrănească trata. Apoi, brusc, când oamenii s-au întors, au trecut prin ușă, tragând o plantă de 6 picioare – una pe care nu am solicitat biroul de acasă.

PUBLICITATE

Asistentul meu a strigat: “Uite, file, e pomul tău de Crăciun!” și a făcut o rușine substanțială în timp ce ea a forțat verdeața prin ușă. “Mai bine să nu-l bateți în acest an.”

Asta, desigur, puneți roțile în mișcare pentru un plan de a bate că Truckerul mamei în jos.

Cu copacul montat în starea lui acum, am eșantionat puține apă de la bază și am de spus, asistentul meu a ales bine în acest an. Este un bun vinaj – dulce, dar nu prea zahar. Sapa buna. Bravo.

În ziua următoare sau așa, mă aștept ca mai multe cadouri să fie lăsate pentru mine în cazul în care acestea merg în mod obișnuit sub frunzele.

Am cerut un număr de produse de pisică de lux din Chanel, Louis Vuitton și Givenchy în acest an. Posibilul de Crăciun va veni mai devreme și voi fi capabil să-mi modelez noile haine pentru tine într-o vacanță de vacanță luxoasă. Țineți-vă labele încrucișate.

PUBLICITATE

Între timp, vă rugăm să vă bucurați de cea mai nouă recoltă de poze de modelare a pisicilor.

Multă dragoste, întotdeauna,

Tab-uri.

Cine este pisica pisica? Aproximativ șase ani în urmă, am împrietenit cu o pisică de foraj, cu fulgi, cu un caz rău de viermi. Puteam vedea că a căzut în vremuri grele, dar cunoștințele sale profunde despre cosmetice de modă și departament de mare departament ma determinat să cred că era mult mai mult decât să întâlnească ochiul. Am devenit prieteni rapizi, iar acum el este de fapt șeful meu (și un model de Kitty de succes).

Leave a Reply

Your email address will not be published.