May 4, 2024
Uncategorized

Sâmbătă Surfing, 1 iunie 2019

Mare dimineața! Respirație profundă în … Respirație profundă … Stretch. E devreme chiar aici, așa că încă mă trezesc. M-am aruncat de fapt din pat la fractura de zori în zilele de sâmbătă, precum și duminica pentru câteva săptămâni, pe care nu am făcut-o de bună voie în viața mea. Corpul meu îi place să doarmă dacă a oferit șansa, totuși când mă ridic mai devreme, este mult mai ușor să capturați într-un antrenament, precum și o lectură.

Mi-e dor de ciclurile suplimentare REM? Da, puțin … încă nu sunt o persoană de dimineață, totuși eu pot mascherade ca unul. Este ca una din acele “reclame ale anilor ’90 pentru școlile de modelare a Barbizonului. “Fii un model. Sau … arata doar ca unul! ” Nu sunt o persoana matinala. Arată doar ca unul.

PUBLICITATE

Pe această notă, sper că sâmbăta ta a fost productivă până acum! Citirea dvs. pentru săptămâna …

Iată cea mai bună metodă de a elimina petele de machiaj de haine, în conformitate cu binele + bine. (Sugestie: include săpunul de masă.)

Părul, precum și echipele de machiaj ajută la producerea personajelor pe emisiunile TV preferate. Artiștii se gândesc la fiecare detaliu, de la tatuajele specifice perioadei, precum și părul la tipul de bronz, se obține după costurile de timp într-o localitate tropicală.

Iată o piață în creștere, în recurs, pe care nu am văzut-o niciodată: În ultimii doi ani, brandurile de vârf precum Chantecaille s-au extins în îngrijirea pielii pentru copii.

7 Produsele Over-The-Counter Retinol Specialiștii de piele recomandă

Un nou parfum captivat prin intermediul inteligenței provocate de om este introducerea în Brazilia în curând, conceptul fiind că un program de calculator poate integra notele de parfumare în metodele nici o cutie umană. Cred că este fascinant faptul că oamenii de știință care lucrează cu AI se referă la program ca femeie, având în vedere că tipul istoric a ținut pozițiile de vârf ca fiind “nas” pentru brandurile uriașe.

Drake a luat o bucată de scame din părul lui Stephen Curry în timpul jocului, una dintre finalele NBA, precum și a pus-o pe eBay. Notă laterală: Warriors !!!

În curând, marca de apel preferată ar putea să vă vândă un șampon cu o serie scripted.

Ați înțeles că puteți obține o lovitură la CV-uri?

De ce întreaga echipă de baseball a colegiului toate utilizează parfumul lui Victoria’s Trick Amber Romance

Iată ce au descoperit cercetătorii când au legat camerele pe pisici, precum și le-au lăsat să facă lucruri de pisic.

Fiind o femeie nebună de felină este grozavă pentru sănătatea ta, conform științei.

Vorbind despre prieteni buni ai felinelor, chiar aici sunt câteva femei de feline populare (și domnilor felini) de-a lungul istoriei.

Katie Jane Hughes: Artist machiaj, Magician

Nu plâng; you’re crying.

Acesta este un mix mare pentru curățarea casei dvs. în weekend.

PUBLICITATE

Ok, timpul pentru o plimbare rapidă în jurul comunității din pijamalele mele (da, sunt acea persoană). have a terrific weekend as well as a fabulous very first day of June. ?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.