May 22, 2024
Uncategorized

Bliss a primit un makeover! (Da, faimoasa “90 de îngrijire a pielii, precum și brand de club de sănătate)

Ține minte exact cât de cald Bliss Health Club a revenit în timpul zilei? Flashback la 1999 … acolo am fost, stomp-mergând pe străzile de vânt din centrul orașului SF, unde am lucrat ca asistent juridic. Oriunde am mers, am lăsat o cale de piper alb picant, precum și o portocalie de sânge în urma mea, datorită fericirii, precum și brand-ul a primit un makeover. Produsele, dintre care câteva dintre ele sunt clasice care au rămas în jurul valorii de, precum și câteva dintre care sunt nou-născuți, sunt acum oferite la țintă cu ambalaje noi, noi formule, precum și prețuri mai mici. Ele sunt, de asemenea, fără cruzime, precum și Sans Parabeni, ftalați, SLS, precum și Sles.

Iată câteva dintre ele Am testat în ultima vreme …

PUBLICITATE

Setul de îndepărtare a părului de scurgere a părului (24 de dolari pentru un 5,3-oz. Cupa de ceară, câteva spatule, precum și o sticlă de ulei pre / post-ceară)

Acesta este cel mai bun set de ceară la domiciliu pe care l-am încercat vreodată (și am încercat mai degrabă câteva). Nu este dezordonat, este destul de nesfârșit să folosească, îndepărtează chiar și cele mai buni părul de sufocare, precum și îl puteți face repede.

Ca, în această dimineață, am blocat ceașcă de ceară în cuptorul cu microunde la înălțime timp de trei minute (intervale de 30 de secunde; este totul în instrucțiuni), mi-a murdărit pe bucățile mele fuzzy, lăsați-o să se răcească, apoi a răcit că Sucka off. Acum, nu mai mult mai mult “stash! A trecut absolut.

Și acest lucru funcționează doar pe sprâncene, precum și zona bikini. Acesta include o profundă cum, care sunt destul de multe unghii toate ideile de insideru pe care le obligați să înțelegeți pentru o ceară rapidă, destul de dureroasă. Este și cu adevărat de ajutor, așa că a verificat-o.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

5 din 5 inimi.

Știați? Mă gândesc la acest proiect: în mod normal, iau două avioane cu aproximativ o oră înainte de ceară (pentru a lua marginea) …

Lemon și salvarea șervețelor corpului răcoritor ($ 8 pentru un pachet de 30 de șervețe)

Aceste șervețele de corp de unică folosință au îndepărtat sudoarea, murdăria, precum și uleiul pentru a vă lăsa cu un gât non-lipicios (de asemenea, fantastic pentru interiorul cotului, precum și spatele genunchilor), precum și mirosul ca o picătură de lămâie .

Ca un HSP (Persoana transpirație Hella), descopăr aceste benefice și răcoritoare, totuși aș vrea să le mult mai mult dacă ar fi înfășurate individual (cum ar fi cele de către Cosmetica de transpirație).

4 din 5 inimi.

Știați? Potrivit lui Bliss, aceste șervețele constau dintr-un deodorant moderat pe bază de plante care contează pe enzime pentru a minimiza mirosul.

Machiaj Se șervețează (7 $ pentru 30 de șervețe)

Pro 😕 Aceste șervețele cu adevărat ridică totul, inclusiv rimelul rezistent la apă. ? În plus, fără reziduuri uleioase. ? De asemenea, plus, ei nu fac ochii mei sensibili, chiar și atunci când îmi ating linia de apă.

Contra 😕 Trebuie să vă puneți înapoi în ea atunci când le utilizați (traducere: trebuie să vă frecați atenția destul de mult) pentru a elimina lucrurile rezistente la apă. ? De asemenea, șervețele se simt destul de uscate.

3 din 5 inimi.

Știați? Aceste șervețele de topire a machiajului sunt fără ulei, precum și produse toate tipurile de piele.

Sânge portocaliu și unt de ardei albă (12 dolari pentru un tub de 6,7-oz)

Acest lucru este destul de mult exact la fel ca versiunea veche, doar mult mai puțin costisitoare. Este moderat hidratant, precum și miroase ca o sodă portocalie piperat. Cel vechi a fost de 4,11 dolari pe uncie, precum și acum este de 1,79 dolari pe uncie. Dragoste!

Sunt o persoană de șopârlă, precum și o folosesc de două ori pe zi, când dimineața, precum și când noaptea.

5 din 5 inimi.

Știați? Acest unt de corp, ca toate produsele din linie, este acum fără cruzime, precum și nu constă din parabeni, ftalați sau SLS.

Circumstanță de înmuiere de ulei și minimizator de bombă (22 dolari pentru un 2-oz. Sticlă de sticlă cu picătură)

Are o cerință un ulei ușor și absorbit rapid pentru părțile femeii? Nu … dar este destul de mare având fuzz care nu se simte ca niște fidea crocante ramen, precum și explozia liniei roșii de linii de bikini pe care am primit-o de la bărbierit cu un aparat de ras ieftin sa diminuat considerabil.

3 din 5 inimi.

Știați? De asemenea, puteți utiliza acest lucru sub brațele dvs., precum și pe piept, precum și tipii pot folosi-o pe barba lor.

Bumpant Attendant Ingrown a scăpat de plăcuțe ($ 22 pentru un borcan cu 25 de tampoane)

Sunt încântat să văd că fericirea le-a păstrat în jur. Am folosit un pad – unul! – Pe o grămadă de fire de păr roșii, supărătoare, care au tăiat-o de-a lungul liniei mele de bikini, precum și au plecat în 24 de ore. Atâta cât îmi place exact cât de eficiente sunt acestea, sunt puțin irked că au crescut în preț. Acum sunt 88 de cenți pe tampon în loc de 76. Booooo.

3 din 5 inimi.

Știați? Aceste plăcuțe constau atât din exfoliatori de acid glicolic, cât și din acid salicilic.

Oh, That’s rich Body cream ($20 for a 7-oz. jar)

This stuff smells like Eau de awesome Whip, as well as I dig it. It takes in quickly, as well as it’s just as moisturizing as the bliss Blood Orange Body Butter (comparable to Lubriderm or Aveeno).

3 din 5 inimi.

Știați? This is meant to leave behinD O strălucire strălucitoare, luminoasă, cu toate acestea trebuie să fiu sinceră … Nu pot vedea pe pielea mea.

PUBLICITATE

Aveți vreun tip de amintiri plăcute de spa de fericire sau bliss? Eu țin cont de o excursie cu adevărat fantastică cu prietenele mele Jen, precum și ani de la Cindy, precum și anii înapoi la clubul de sănătate de la hotelul W din SF, care nu mai există (spa), din ceea ce înțeleg.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.