May 22, 2024

Maybelline culoare senzațională inti-mată nuds ruj

folosind $ 8 maybelline culoare senzațională inti-mată ruj în 555 de corali gol
Înțelegeți că ați crescut în țara de cutremur atunci când vedeți niște rujuri noi nude de la Maybelline și, în loc să credeți ceva tipic ca “Ooh! Nu pot să aștept să le port cu ochi fum! ” Tu crezi că cel mai rău scenariu de cefalee cu cutremur, care include ființa goală în duș, precum și acoperite în totalitate în săpun atunci când imensa lovituri.

(Un alt scenariu de cutremur de cefalee include faptul că este în mijlocul obținerii tratamentului chirurgical Lasik când un cutremur se găsește pe acea persoană pentru un pic.)

PUBLICITATE

Ah … încă o zi, un motiv mai glorios de a purta ruj nud. Înțelegi exact cum mă rotesc. Pe lângă aceste tăieturi senzaționale de culoare inti-mată de culoare, de maybelline sunt atât de multă frumusețe a buzei.

De sus în jos, swatch-uri de șase din cele 10 mame mati de culoare senzațională: 575 brânză maro, 565 de trandafir de migdale, 55 de corali gol, 545 Bej babe, 535 pur nud, precum și 530 nisip fierbinte

Toți au un subtil de aur cald, precum și suprafața lor mată de mătase, cremoasă, îmi amintește de Chanel … Ceea ce nu-mi amintește de Chanel este prețul lor. Sunt doar 7,99 dolari fiecare.

Trebuie să fii minunat cu o aromă de îngheț dintr-o oarecare măsură, precum și un miros, pe care sunt în totalitate bine cu cea mai mare parte, oricum, ca atunci când sunt în acea parte a ciclului meu, precum și simțul meu de miros Se intră în uneltele de vânătoare de la nivelul următor, mă face greață … Nu este încă un întrerupător pentru mine, de când îmi place prețul, timpul de uzură (primesc aproximativ patru ore), formula ușoară, precum și exact Cum se simt pe buzele mele.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Sunt totul despre Coral Naked (Haha, vă pot auzi spunând: “De la program ești, Karen.” Lol!). Este un coral cald roz care citește ca “nud” pe pielea mea de bronz mediu.

Ok, așa că … amintiți-vă că comerciantul lui Joe pecan Pecan într-un borcan?

Ei bine, am făcut-o săptămâna trecută pentru cina de Crăciun și, din păcate, nu a fost tot ceea ce.

Mulțumim bunătate a fost o plăcintă de rezervă din Costco. (Notă laterală: a cărei gospodărie are întotdeauna o plăcintă de rezervă? Răspuns: casa mea face.)

Adică, plăcinta de borcan a fost incredibil de simplu de făcut. Tocmai am folosit una dintre acele cruste de plăcintă Pilsbury pre-făcute, apoi am turnat amestecul într-un castron, adăugat unt, precum și ouăle, au turnat totul în crusta plăcinței, precum și l-au blocat în cuptor.

Așa că a fost ușor, ceea ce a fost bun, cu toate acestea a fost doar o dulceață pură fără o mare aromă. Nu cred că o voi face din nou … Cred că mă voi îndrepta direct la Costco anul viitor, precum și să iau una dintre bomba lor – @ SS Pecan plăcinte, deoarece cred că deserturile lor sunt, în general, întotdeauna bune.

Big oftat … va fi un an întreg înainte de a avea o altă felie de plăcintă pecan. Este doar un tratament de vacanță pentru mine, precum și eu sunt bine cu asta.

Care sunt unele deserturi de vacanță, precum și gustări pe care le consumați numai de acest an?

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

P.S. Suntem aproape! Ce faci pentru Anul Nou? Sunt sigur că voi urmări scăderea sferei cu filele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.