May 22, 2024
Uncategorized

Noi unelte din zona de bucătărie …

Aaaand în seara asta, în cel mai nou episod al “Karen nu poate găti”, vorbim despre lucruri voluminoase ascunse în dulapuri, fidea de spaghete, precum și unelte noi de bucătărie, de asemenea, înțelese ca ” Bucătărie DooHickeys, precum și ThingAmabobbers. ”

Când Slicerul Progressive Wedge & Pop Apple a intrat în viața mea, precum și apoi mi-a zguduit lumea, mi-am dat seama că am un lucru ciudat pentru uneltele din zona de bucătărie. Nu înțeleg întotdeauna ce să termin cu ei, precum și să nu-i dau întotdeauna să-i dau seama, oricât de adânc în interiorul îmi place să le am în jur.

PUBLICITATE

Am primit niște noi săptămâni săptămâna trecută ca parte a efortului meu continuu de a mânca alimente mai puțin prelucrate, precum și descoperind mult mai mult despre gătit.

Adevăr: Gătit? Nu forța mea. Multe dintre timpurile îmi reprezintă aruncarea multor lucruri într-o oală, precum și rugăciunea pentru a fi comestibilă.

Dar incerc!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Deci, chiar aici sunt noile completări ale zonei de bucătărie …

Primul lucru: Kuhn Rikon Julienne Peer ($ 17). Practic, este un spiralizator improvizat (un instrument pentru a transforma legumele proaspete în faux-taitei). M-am dorit ca un spiralizator să facă fidea de dovlecei, oricât de serios, ultimul lucru pe care îl cer este încă un aparat mai voluminos așezat pe un raft ridicat în dulapurile mele, totuși mi-am dat seama că, cu Kuhn Rikon, deoarece este mai mic, aș fi mai mic doar păstrați-l într-un sertar pentru acces simplu.

Cum functioneazã? Ei bine, tocmai ai scos lama deasupra vârfului unei legume pentru ao tăia în benzi lungi, subțiri care arată un pic ca niște fidea spaghete.

Foarte cool, cu toate acestea este tipul de înspăimântător pentru a curăța, deoarece acei dinți sunt ascuțiți Hella.

PUBLICITATE

Al doilea lucru: Mandolina dublă (20 $), de asemenea, de Kuhn Rikon. Am luat-o în noaptea trecută într-o călătorie cu El Hub la magazinul nostru de hardware regional (aveam nevoie de lumină de lumină). Este pentru felierea extrem de subțire. Am folosit-o în weekend-ul trecut pentru a face cartofi scoici pentru prânzul Paștelui, precum și a muncit minunat. Tocmai ai lipi acel lucru de pălărie la ceea ce vrei să felicit (are vârfuri care inserează în legume), locație veggie-ul în curând de la vârful slicerului, țineți-o la hat-chest, ca Ei bine, ca să-l rulați înapoi la fel de bine de-a lungul slicerului. Rezultatul? Alimente tăiate subțire.

Al treilea, precum și ultimul lucru: Peeler de legume cu tacâmuri Rada (8,99 dolari). Exact cum am făcut-o atât de departe în viață fără o peler de legume, nu am idee. Sincer, acest lucru nu este extrem de interesant, totuși am nevoie de un peiser … și acest lucru primește mari evaluări pe Amazon. Până acum l-am folosit pentru a coaja în mod eficient morcovi, cartofi, precum și sfeclă. Se simte în mâna mea, precum și se face sarcina.

Oh, precum și P.S. – Ați înțeles că sfecla de peeling este mult mai simplă dacă le gătiți mai întâi? Da, lecția învățată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.