May 22, 2024
Uncategorized

R + Co Trofeul Radiate + Structura Spray are o locație strălucitoare

părul strălucitor, texturat de un nou produs de coafură de păr, R + Co Trofe
Am iubit o structură de biți în ultima vreme.

“O textură puțin”, spune ea, deoarece părul ei se extinde în firmă, lol!

PUBLICITATE

Nu, serios! Am fost în pulverizarea unui spray de texturare pe părul meu în ultima vreme (arborele mid-arbore) pentru a introduce un dur în sus, precum și a face să arate mult mai voluminos (sperăm), precum și vântul de vânt, în acel pasit-off pista cale.

Dar lucrul despre spray-urile de structură este că mulți dintre ei nu fac ghemuit pentru strălucire. Mulți sunt Matte, așa că dacă doriți părul strălucitor, precum și părul turnat, trebuie să adăugați un produs stralucitor separat (de obicei un ulei), totuși care poate să-ți evalueze părul ,rând astfel întreaga funcție de utilizare a unui spray texturat / volumizant În primul rând.

Oh, groaza!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

R + Co (pronunțat “R și Co”) este o linie de îngrijire a părului Sunt complet consumată în acest moment (îmi dau vina pe Buddy de coafor Alis, care trăiește, respiră, precum și părul de somn, pentru că mi-a spus că ” Această linie este uimitoare, precum și produsele lor vă vor modifica viața. “), .

Câștigătorul de prima locație!
Ai o acțiune minunată, ticăloasă, windswept, împreună cu o doză sănătoasă de radiază (care nu arată gras). Produsul are lut în ea pentru textură, precum și ulei de migdale minunate pentru strălucire, precum și de 29 de dolari pentru o sticlă … ceea ce doare atât de bine, totuși ca toate produsele R + Co Am încercat, sunt amazball-uri.

S-ar putea să spuneți că sunt un pic entuziasmat de acest spray (doar puțin) …
Utilizați-l pe păr proaspăt spălat (ușor umed) înainte de aer sau uscare caldă sau aplicați-l pe părul uscat înainte sau după styling. De obicei, fac câteva spray-uri pe părul meu când este uscat după curling cu un fier. Apoi, pulverizați un pic pe secțiunea arborelui mijlociu, precum și pe strat de strat. Apoi am dus-o pe valuri, scrunchându-le cu degetele.

Iată un videoclip util

Trofeul are și o “memorie” fantastică (citat, unconificat), precum și că va reține în cazul în care părul tău se îndoaie, precum și buclele sunt, așa că, în timp ce mergeți în ziua ta, precum și părul tău devine mușcat , va ține minte (într-o chestiune de vorbire) exact cum ați stabilit-o mai devreme, precum și reveniți la acea formă.

Trofeul îmi ridică valurile, se ridică pe firele pentru o tură de răcire, precum și păstrează părul meu în căutarea sănătății, precum și strălucitor tot timpul.

Ingrediente
Și am menționat că miroase asemănătoare parfumului costisitor (ca toate produsele R + Co)? Acest lucru miroase ca nuca de cocos, precum și trandafiri pentru mine – un combo ciudat, da, totuși cred că funcționează.

Ugh! Atât de obsedat.

Iată ce am fost maratonând în ultima vreme

Este un spectacol fantastic pe Netflix numit ultima împărăție, precum și despre Vikings …

Ei bine, un viking specific, totuși el nu începe ca Viking. El începe ca copilul unui nobil englez, totuși el este prins de vikingi, precum și făcuți în sclavul lor, totuși el își câștigă cu privire la recursul său Boyish, războinic, precum și împreună cu clanul Viking.

Oricum, numele lui este uhtred, precum și el roci pe jumătate, tipul de jumătate de tip bun ca pe care nu l-ați mai văzut niciodată.

PUBLICITATE

Seriously, though, the show is like game of Thrones without the dragons. fantastic action as well as character development. provide it a go next time you’re in the mood for Vikings and/or historical adventure.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.