April 28, 2024

Sâmbătă Surfing, 30 iunie 2018

Este o mașină de timp cu cadă fierbinte!
Sunteți tipul de persoană care poate să se plimbe mai bine într-o cadă cu hidromasaj, cum nu este nici un thang? De când nu sunt.

Prietenii mei buni Jen, precum și Cindy sunt. Ei nu vor evita o bătaie. Ei vor doar să se rătăcească cel mai bine, cu toate acestea, promit că mă ia ca 10 minute pentru a-mi coborî încet corpul în apa caldă cu inch, precum și chiar și atunci când sunt în cele din urmă scufundată până la nivelul de ședere, rămân neplăcut pentru cel puțin cinci minute.

PUBLICITATE

Chiar avem o cadă cu hidromasaj chiar aici în zona Condo, precum și în practic 10 ani am trăit aici, l-am folosit vreodată pentru picioarele mele! Îmi place să descopăr cel mai puternic jet, precum și să-l folosesc pentru un masaj de picior improviz, haha!

Sugestie de viață cea mai bună acolo, prieteni. Când tocurile tale rănesc de la stomp-walkin “tot timpul, găsiți o cadă cu hidromasaj.

Nu există nici un fel de cadă fierbinți în viitorul meu în viitor astăzi, totuși mergem la plajă, precum și de “plajă” (citate de aer), mă refer la o plajă din California de Nord, care nu este ca California Plajele sunt de obicei descrise în filme. Până aici, apa nu este albastru Baywatch (mai mult ca un verde murdar, suspect …), precum și este de obicei la fel de rece pentru a înota convenabil în nici un wetsuit.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Tocmai am auzit recent despre o plajă numită dorința inimii pe Golful Tomales, care este de aproximativ o oră de vest de aici pe coasta Pacificului, se așteaptă să fie cu adevărat plăcută, în special pentru cele biți. Este un golf securizat, precum și apa se presupune că este suficient de caldă pentru înot, precum și este superficială. Nu există valuri, valuri sau rechini.

Îmi place zgomotul asta!

Doresc să existe o metodă pentru filele de găsit. După cum vă puteți imagina, el este mai degrabă un manager Beach Kitty, cu toate acestea, este o încercare acolo, precum și el nu-i plac mașinile … dacă nu vorbim despre copilul său personalizat Blue Aston Martin.

Acum, în timp ce mă duc la chestii, sacul de plajă cu 12 milioane de sticle de protecție solară, chiar aici sunt câteva citeste grozave pe care am fugit în această săptămână …

Am purta zilnic Mascara. De fapt, cel mai probabil am purta rimelul mult mai frecvent decât nu, așa că, deloc de spus, sunt un fan.

Este doar eu, sau nu pare că există întotdeauna un nou mai mare, o mascara mult mai bună lovind scena? Și totuși, încă nu am descoperit * One * Mascara să-i îndrumă pe toți.

Hmm …

Am crezut că acest articol scurt a fost destul de cool. Te duce cu mult întregul proces de a aduce o nouă rimel pe piață, de la brainstorming, la dezvoltare, testare, ambalare, precum și marketing.

OK, are cineva chiar aici a încercat plasturele faciale încruntate? Ați auzit cel mai probabil despre ei. Acestea sunt acele patch-uri pe care le-ați pus pe afacerea dvs. cu care se așteaptă să netezească ridurile între sprâncenele dvs., precum și pe frunte.

(Notă laterală: Există o scenă bine cunoscută în bulevardul Sunset, unde caracterul principal, o stea de film tăcută, numită Norma Desmond, trage niște încruntări de pe frunte.)

Oricum, sunt o companie independentă de familie care a fost în jur de peste 100 de ani, precum și au fost conduse de o lungă linie de antreprenori femei.

Misto! Președintele Kat Wright afirmă că “încrângerile sunt o tehnică neinvazivă, netoxică împotriva ridurilor, deoarece acestea sunt dezvoltate pentru a ajuta la revitalizarea mușchilor faciali sub piele”.

Apreciez tot ce promite să facă Burpees mult mai distractiv (sunt într-adevăr lucrarea diavolului), de aceea cerința (da, nevoie) o pereche de adidași prin laboratoare de propulsie atletice, înțelese altfel ca APL. Cu puterea științei, pantofii lor vor presupune că vă vor supraîncărca capacitățile fizice, permițându-vă să sari mai sus, să rulați mai repede și mai departe.

În mod normal, aș cresta acest lucru la fel de mult ca publicitatea elegantă, cu toate acestea, pare să funcționeze cu adevărat. Pantofii au fost chiar interzise de NBA pentru oferirea de jucători cu un avantaj competitiv nejustificat.

Oamenii primesc inovatoare cu farmecul lor de farmec (!), Deoarece două femei din Texas au folosit un cărucior pentru a ridica mult mai mult de 1.000 de dolari în produsele de farmec la Ulta.

Acest farmec trage cu stelele strălucirii lui Netflix (femei superbe de lupte!) Folosind părul inspirat de 80 de ani, precum și machiajul este tot felul de fabulos! (A doua sezon al spectacolului a ieșit.)
Sunt deosebit de iubind ochii purpuriu al lui Alison Brie, precum și buze de corali. Ea joacă Ruth Wilder, unul dintre personajele primare.

Vreau să spun, aș purta cu adevărat acea getup pe ea folosește pentru a merge la bibliotecă, lol!

PUBLICITATE

Ok, asta e pentru moment. Timpul de a merge umple răcitorul pentru plajă! Aveți un weekend fantastic, în regulă?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.