May 22, 2024
Uncategorized

Eyeliner inegal? Iată o sugestie care poate repara woes

Woes Eyeliner: Vol. # 3,451.
Dacă se pare că vorbesc despre oyeliner inegal la fiecare cinci secunde, de când o fac. Vorbesc despre oyeliner inegal la fiecare cinci secunde.

Buna ziua.

PUBLICITATE

Ceea ce nu aș fi oferit să fie unul dintre acele gale care pot picta o linie ideală într-un singur Swoosh!

Acum, aruncăm o privire la pahar ca și cum ar fi fost pe jumătate plină, am dat peste câteva sugestii, precum și la solidificări pentru a mă ajuta să oferim cu ochiul meu cronic inegal, precum și unul dintre ei este că asistă foarte mult să înceapă prin căptușeală Liniile mele superioare de apă (au înțeles, de asemenea, ca “etanșare”), precum și apoi desenarea ochilor pe liniile mele după aceea.

L’Oreal Heleliners Silkissime infailibil de la purpuriu la argint: pur violet, albastru de cobalt, adevărat teal, aur, precum și argint (8,99 dolari fiecare)

Am folosit pentru a începe prin căptușind mai întâi liniile mele de lasare, precum și aș face mai bine că liniile de pe ambele ochi erau similare, precum și simetrice. Apoi mi-aș fi strâns liniile de apă superioară.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Dar când aș privi în oglindă, căptușeala pe un ochi ar fi întotdeauna mai groasă decât cealaltă! – Ca și pentru cel mai lung timp nu mi-am dat seama de ce se întâmplă.

“Aha!” Momentul a venit când am inversat achiziția doar pentru lovituri. Într-o zi mi-am strâns prima linie de apă superioară, precum și apoi mi-am făcut linia de bară.

Nu puteam să cred! Linerul meu arăta mult mai mult! Deci, ce naiba sa întâmplat?

Chanel Ecritures De Chanel Syeliner Pen în Noir (35 USD)
Ei bine, se pare că ochii mei nu sunt simetrici (dar mulți oameni nu sunt). Unul dintre ele este oarecum mai mare decât celălalt, precum și eu am o zonă mult mai mare de capac de-a lungul liniei de la Lash pe acel.

Deci, când am cătindu-mi mai întâi liniile de lansare superioară, precum și încercarea de a se potrivi cu grosimea liniilor de pe stânga mea, precum și cele mai bune ochi, când aș fi respectat prin umplerea liniei mele superioare de apă, a făcut în mod esențial Liniile pe care tocmai le-am desenat pe linia mea superioară de lasare arată mai groasă.

Ok, asta e confuz, precum și nu a făcut o mare sens, totuși obține ceea ce spun.

Thebalm Schwing Black Lichid Eyeliner ($ 17)
Inversarea procesului ajută. Când îmi strâng mai întâi linia de apă superioară, apoi folosesc acea linie ca un ghid, precum și în funcție de ochiul pe care lucrez, compensez prin îngroșare sau subțierea căptușelii pe linia mea superioară pentru a ajunge la fel de simetrică posibil.

Încercați mai întâi strâns, precum și apoi căptușeală de-a lungul liniei dvs. de bord …
Dacă vă luptați cu un euliner inegal, precum și cu ușurință, oferiți această sugestie o încercare.

PUBLICITATE

Din curiozitate, amândoi ochii tăi exact aceeași dimensiune, precum și forma? Cel mai bun ochi este oarecum mai mare decât stânga mea, precum și are o crețuri oarecum mai profunde.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.