May 22, 2024

Oribe la Costco

spun ce?!
Fată! În cazul în care vă întrebați unde este la Costco, este la Costco, la Costco!

M-am îndreptat fără țintă în jurul vitaminei și a produsului de frumusețe și a produsului de frumusețe când am văzut ceva “oribe” pe un raft, care era nebun pentru că am văzut doar Oribe la saloane.

PUBLICITATE

Dar Costco vinde 3.4-oz de dimensiuni mari. Butelii din Côte d’Azur de păr și ulei de corp pentru 29,97 dolari – sticle care vinde în mod normal pentru 75 dolari un pop.

Asta e peste jumătate, tipule!

Nici măcar nu mă așteptam să găsesc o afacere așa. M-am dus pentru că am auzit că băuturile mele preferate de proteine ​​au fost în vânzare pentru 20% reducere (anunț de serviciu public), dar știi cum este … Costco. Există acele linii și este aproape imposibil să intrați și să luați un lucru și să plecați. Se simte foarte rău pentru mine pe atâtea niveluri. Trebuie să vă plimbați, să aveți unele probe de quinoa, verificați ofertele de pede mari mari de brânză Sharp Cheddar, citiți câteva cărți de carte și contemplați cumpărarea cel puțin un pachet de lenjerie de corp sau un recliner din piele sau un arbore de lămâie.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Așa este când vorbim despre Costco. Trebuie să o luați AAWAIN și să îmbrățișezi haosul, pentru că uneori conduce la descoperiri epice și oferte de frumusețe excelente.

Am fost grav tentat, pentru că știi cum mă simt despre Oribe (și nu am încercat niciodată părul Côte d’Azur și uleiul de corp), dar am trecut de data asta pentru că încă mai am o sticlă completă de aveda sampure Părul și uleiul de corp pentru a termina. Dar dacă este încă acolo data viitoare când mă duc, apucau o sticlă.

Îmi place scrubul de corp Côte d’Azur, care miroase exact ca un bilet de primă clasă la Bora Bora, cu o ședere de două săptămâni la Mine.

Au existat, de asemenea, cutii de dimensiuni complete de Superfine Hair Superfine pentru $ 19.97 fiecare (în mod regulat $ 36 oriunde altundeva), pe care am fost mai puțin încântat, dar încă … Vânzare!

Creierul meu de șopârlă se întreabă dacă acestea sunt produse Legit Oribe și nu knockoffs care s-au știut că sfârșesc la magazinele de reduceri, cum ar fi TJ Maxx și Marshalls, dar Costco este o companie mare (vreau să spun, tipule, ei vând inele de logodna cu diamante!) Presupun că nu sunt false.

PUBLICITATE

Deci, da, data viitoare când vă aflați la Costco cumpărați o pungă de 50 de lire sterline de Kitty Kibble, asigurați-vă că se leagă de secțiunea de frumusețe. Oh, și dacă se întâmplă vreodată să vedeți vreodată tratamentul intensiv de aur de 69 $ ORIBE Pre-Șampon, în timp ce sunteți acolo, vă rog să-mi spuneți, pentru că aș sari la șansa de a apuca un borcan de la discount.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.