May 22, 2024
Uncategorized

Duminica cu file pisica, machiaj si farmecul blog mascota, voi. 278

Dragă jurnal:

Starea timpului din afara acestei companii a mers în jos în ultima vreme. Nu am fost afară în două zile întregi și intenționez să depun o plângere.

PUBLICITATE

Acționarii ar trebui să fie conștienți de această nedreptate egregioasă și de malfezarea corporativă. La sfârșitul zilei, este vorba de numeroasele puncte de durere majore și necesită o schimbare de paradigmă holistică și proactivă pentru a aduce sinergiile noastre înapoi în aliniere.

Este ca și cum aș spune mereu, trebuie să ne gândim în afara casetei de gunoi pentru a mobiliza creșterea organică a misiunii noastre pentru a eficientiza strategia noastră cu câteva obiective clare care avansează.

Potrivit asistentului meu, a fost “drizzling” afară, iar terenul a fost umed. Să diversificăm sau ceva și să împingem plicul! Ar fi o situație câștigătoare pentru toată lumea.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Mire! Trebuie să fac totul aici?

Oricum, în timp ce îmi tampl plângerea, puteți cerceta noile fotografii de modelare Kitty în portofoliul meu. Sper că se întâlnesc cu aprobarea dvs.

PUBLICITATE

TODODLE,

Tab-uri.

Cine este pisica pisica? Aproximativ șase ani în urmă, am împrietenit cu o pisică de foraj, cu fulgi, cu un caz rău de viermi. Puteam vedea că a căzut în vremuri grele, dar cunoștințele sale profunde despre cosmetice de modă și departament de mare departament ma determinat să cred că era mult mai mult decât să întâlnească ochiul. Am devenit prieteni rapizi, iar acum el este de fapt șeful meu (și un model de Kitty de succes).

P.S. Aș fi rememorat în responsabilitățile mele ca CFO (șeful Feline Officer) din tab The Cat Industries, LLC, dacă nu v-am informat despre aceste două dicumente în curs de desfășurare.
-Tabs.

7 modalități de a câștiga un card de 50 de dolari de la Sephora! (Se termină luni)

7 modalități de a câștiga un card cadou de $ 100 de la farmecul Ulta și 29,97 dolari în produsele de la Covergirl Bombshell Collection! (Se încheie luni, 13 ianuarie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.