May 22, 2024

Căderea este aici …

Wow. Peste noapte, am mers de la 80 de grade, tricouri și pantaloni scurți pentru a observa frunzele care schimbă culorile pe stejarii din afară. Cum se întâmplă asta?

Mi-e dor de vara deja. Când sa terminat, mă simt întotdeauna că nu am făcut destul în afara în timp ce era fierbinte, ca și cum n-am luat destul de avantajul ei, dar am făcut … Sunt doar trist să văd că pleacă.

PUBLICITATE

Cel puțin avem cizme … cizme de toamnă și machiaj de cădere și pulovere de cădere și gustări de cădere. Voi absolut mult mai des la DSW.

Taburile nu sunt prea mulțumite de sezoanele în schimbare. Micul său grădină de punte este pe ultimele sale picioare. Nu este suficient de soare pentru a păstra plantele fericite. Pisica de peluză și Zinnia, care sunt probabil cele două lucruri preferate de a gusta ori de câte ori merge în afară, se învârteau și începând de la galben, și acum el se înnebunește cu dispreț, ca și cum ar fi forțat o salată proastă, pentru că el crede că este sănătos, Dar totul are.

Este atât de ciudat, dar acum două zile, așa a privit în San Francisco. El Hub și am luat feribotul din Larkspur pentru a se bucura de îngerii albastri și a fost fierbinte! Merg pe jos ținând o sticlă de apă și acum este de 20 de grade răcitoare, noros și miroase ca ploaia. Dă-ți seama.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Timp pentru a schimba uneltele la Halloween și Ziua Recunoștinței. Pentru a-mi face în mintea ideală, îmi place să mă uit înapoi prin dosarul meu de modelare a Kitty Modeling campanii care filele deservite în căderile anterioare …

Cu atât de multă gustare în acest moment al anului, filele simte că este încă crucială pentru a rămâne în formă …

PUBLICITATE

Se încadrează în deplină efect acolo? Vă place? Pentru că știu o mulțime de oameni care le place mai multă vreme mai mare decât vara (um … Nu sunt doar unul dintre ei).

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.