April 27, 2024
Uncategorized

Țineți curl! Începeți cu un strat de rimel impermeabil pentru a bloca Lash Curl

Dacă genele dvs. nesupuse refuză să dețină o curl după ce aplicați Mascara, încercați să le coaxializați să fie mult mai cooperativă, începând cu un strat subțire de rimeloză impermeabilă primul. Apoi, urmați-l cu Mascara obișnuită.

Începând cu formula impermeabilă, trebuie să vă ajutați genele să-și țină curbele mai lungi și să le împiedice să nu cadă rapid din atenție.

PUBLICITATE

Aceasta a fost o descoperire recentă pentru mine, pentru că ceva ciudat sa întâmplat cu genele mele când am rămas însărcinată …

Dintr-o dată (în serios, era ca și cum sa întâmplat peste noapte), rimelul a încetat să mai lucreze și de “a încetat să lucreze”, nu indică nici unul dintre ei – absolut nici unul – ar avea o curl. Au pierdut tot respectul pentru genele mele și shu uemura Lash Curler.

Mi-aș îndruma genele și mi-aș aplica un strat de rimel, dar mai puțin de un minut mai târziu, fiecare Little Lash ar fi drept ca o placă din nou.

Bluh.

Așa că am întrebat pe Facebook pentru sfaturi, iar un înger teribil de rimel a sugerat acest lucru, lol! Este într-adevăr a ajutat cu situația curling și nu pare să conteze care impermeabil impermeabil utilizez, fie că este capăt sau farmacie. Funcționează doar.

PUBLICITATE

Dă-i un cândva dacă te-ai găsit vreodată “Lash Curl a provocat”.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.