May 22, 2024

Cât de mult machiaj ați purtat în portretul dvs. de înaltă instituție?

17, precum și plin de SASS
Am crezut despre aceasta a doua zi de când Chelsea, precum și eu (ea comentează chiar aici pe blogul! Statul Bună la ea cândva. Ea vorbește francez, are câteva farbabies, precum și ea ia cursuri de circ de distracție. Vorbind despre machiajul pe care l-am folosit în pozele superioare ale instituției noastre.

M-am uitat la mine recent, precum și eu nu cred că folosesc deloc orice tip de concealer … Nu am folosit cele două lucruri pe care le port zilnic acum – de fapt, cele trei lucruri pe care le port în fiecare zi.

PUBLICITATE

Nu mi-am completat sprâncenele (sunt total neatinse), nici un concealer (groaza, lol!), Precum și nici o rimel.

Precum ce?! Cine merge pentru imaginile lor de înaltă instituție, fără nici un fel de rimel? FATA ASTA.

Și mi-a plăcut machiajul înapoi atunci. Nu înțeleg ce mă gândeam.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Sunt sigur că am avut pe o fundație și o pudră, deoarece asta am făcut-o atunci, precum și eu cred că am fost, de asemenea, folosind blush …

Am avut această umbra – cred că a fost de Covergirl – asta a fost această mată de peachy maro, precum și buza!? Lucru amuzant este că culoarea este ceva pe care l-aș purta în totalitate acum. Este un maro roșicat de cupru. Aș dori să țin cont de ceea ce a fost … Cred că a fost fie revoluția sau acoperirea.

Aproape că nu am purtat acele cercei de perle supra-dimensiuni. Îmi plac accesoriile, totuși, în general, nu sunt o persoană imensă de bijuterii de modă (deși am fazele mele), precum și mama mea, care trăiește pentru bijuterii, a fost ca: “Trebuie să purtați niște bijuterii. Va trebui să.” Mi-a lăsat câteva alegeri pentru a selecta, precum și am ajuns să apucând ceea ce a fost cel mai apropiat, care a avut loc să fie cercei de perle supra-dimensiuni, care nu cred cu adevărat ca, exact cum s-ar fi respectat aceste fotografii în bătrânețea mea LAUGH OUT LOUD!

Când mă uit la această fotografie acum, cerceii au fost tip de mare, nu?

Oricum, ce machiaj ați purtat în portretul superior al instituției dvs.? Vă amintiți? Ai fost plin-pe glam? Nu ai purtat nimic cu balsam de buze? Ați folosit deloc orice tip de machiaj? Lasă-mă să înțeleg în comentarii.

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

P.S. Happy Hump Day!

Leave a Reply

Your email address will not be published.