May 22, 2024

Câți ani ați fost când ați străpuns urechile (dacă sunt străpunse deloc)?

alpiniști de urechi din Maile, Connorclaire.com
Revides, acest lucru sau nu vă poate aplica, în funcție de urechi, dar dacă dvs. este străpuns, cât de vechi ați fost când sa întâmplat?

Mina a fost străpunsă în ziua în care m-am născut. Da, la spitalul real, pentru că este un lucru cultural pentru o mulțime de filipine, și m-am născut acolo. Eu glumesc cu mama mea despre asta tot timpul si spun ca ea a vrut in general o fata de bebelusi ca sa poata bijuterii pe o ea, a.a. Și mama mea iubește bijuterii. Cred că este puțin dezamăgită că nu sunt la fel de nebună despre asta ca ea.

PUBLICITATE

Deci, da, am fost mai mic de 24 de ore.

Connor Claire nu are încă străpuns. El Hub și cu mine trebuia să compromităm asta. El ar prefera să aștepte până când are o opinie mult mai mult despre ea, doar în cazul în care vrea să fie un tomboy (hei, am avut urechi străpunși și eram încă un tomboy, dar o primesc) și eu ” M bine cu asta de acum … dar probabil o să o duc să-l scoată pe cei din aceste zile în următorii doi ani. I dunno … o vom juca prin ureche (haha).

Vorbind despre acest lucru, unde se străpunse urechile copilului străpuns oricum? Adică, cred că aș putea să o duc la un loc la mall, cum ar fi Claire, dar trebuie să recunosc că sunt puțin nervos despre lăsarea unui cap de 15 ani lângă capul lui Connor cu ceva ascuțit.

Cred că sunt o îngrijorare în felul ăsta!

PUBLICITATE

Deci, cât de vechi ați fost când ați străpuns urechile?

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.