May 22, 2024

Să vorbim perii machiajului: care dintre ele folosiți întotdeauna și care nu atingeți niciodată?

Perii de machiaj! – Îi caut. Și presupun că și tu. Voi ieși pe un membru (nu într-adevăr) și ghici că aveți mult mai mult decât câteva peri perii în colecția dvs., așa că spuneți-mi, prietene, care perii de machiaj folosiți întotdeauna și care dintre ele nu sunteți niciodată (sau foarte rar) atingeți?

Mai întâi de toate, sunt mult mai drăguț despre perii de ochi decât mă aflu despre perii de față, ceea ce cred că este pentru că capacele mele sunt sensibile și nu am absolut nici o răbdare pentru chestii zgârieturi pe pielea mea.

PUBLICITATE

Cred că există numeroase perii mari de ochi acolo, dar de obicei, sfârșesc să apucând o perie de la Mac (unul dintre cei OG din spate înainte de a-și reîncărca linia de perie de machiaj cu perii sintetice, pe care OMI nu le desfășoară suficient de bine Justificați prețul lor), NARS sau Chanel, pentru că sunt cele mai moi pe care le am, și îmi place cum se amestecă.

Iată perii pe care le par să folosesc întotdeauna cele mai …

Mac 221 Perie de amestecare cu conică mică

MAC 224 perie de amestecare conică

Mac 217 Comed Brush FayHadow

Nars # 42 Amestecarea perie de ochi (super mare! Cred că este mai bine decât Mac 224.)

Chanel retractabil cu pensulă dublă

Nars # 45 Smudge perie

Nars # 47 perie înclinată

Și în timp ce nu este o perie de ochi, tehnicile reale Balles Balles este unul pe care îl folosesc în fiecare zi pentru fundație.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

În ceea ce privește perii pe care nu le folosesc niciodată, Hmm … Nu am ajuns niciodată pentru perii mari, poftate, pentru că nu port o mulțime de pudră și cred că sunt greu de controlat. Eu aleg pudra și perii roșii cu capete de perie mai mici.

PUBLICITATE

Asta sunt eu. tu ce mai faci? Ce perii de machiaj folosiți mereu și care dintre ele nu atingeți niciodată (sau foarte rar)?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.