May 22, 2024
Uncategorized

Zăpadă aromată la Sno Crave Casa de ceai

dintele meu minunat este Thbbbing! În cel mai bun mod posibil!

Două cuvinte: zăpadă aromată. Am încercat-o pentru prima dată la Sno Casa Casa Ceaiului, precum și da, este un lucru.

PUBLICITATE

Este ca un amestec de gheață de ras hawaiienă, precum și înghețată, precum și este disponibilă într-o mulțime de arome, totuși lucrul este … Majoritatea aromelor nu sunt dulci, deci dacă vrei mult mai mult dulceață, ai pentru a adăuga unul sau mult mai multe toppinguri.

Înțeleg că acest lucru pare complicat, totuși nu este. Rămâi cu mine aici …

Ok, primul tău strat de topping este de obicei un sirop, precum și am ales lapte condensat, deoarece, să ajungem real, pot să-mi pun o cutie de acele lucruri dacă mi-a delegat propriile dispozitive.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Apoi adăugați alte toppinguri pe partea de sus. Am selectat fasole japoneză adzuki (ca și cum poți ajunge în Hawaii cu gheață de bărbierit), care, pentru a fi cinstit, nu a fost cea mai bună idee, de când ne-am dus la filme mai târziu și …

Oricum, data viitoare când plec, vreau să obțin topping-uri de fructe, precum și poate un sos de caramel.

Aroma “SNO” am fost Taro, care este o rădăcină purpurie similară cu cartofi (în Hawaii, ceea ce fac POI din). A fost extrem de gustos. Taro este destul de tipic în gătitul oriental.

Ei au, de asemenea, un tip diferit de ceai, desigur, la Casa de ceai Sno Crave, dacă zăpada aromată nu este chestia ta. Am văzut clienții cu Boba Teac, care sunt acele băuturi cu sferele bitioca de biți în ele care arată ca bule, precum și un alt client cu ceai fierbinte ecologic, precum și lucruri de genul asta.

De asemenea, ei au multe lucruri pe meniul cu toast în ele …

Paine prajita?

Ei bine, se numește toast, cu toate acestea, se pare ca straturile de tort de lire sandwich intre spoops de înghețată, astfel încât, în esență, un coșmar al dieterului sau un vis minunat al dinților, în funcție de exact cum te uiți la ea.

Sno-ul crave am mers este în orașul Union, totuși există othes în California.

PUBLICITATE

Păstrați-vă ochii pentru locații ca acesta, deoarece par să apară mult mai mult și mai mult. Oferiți-i o încercare cândva!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.