May 22, 2024

Două gemeni dinții de la Guerlain Vara 2017 Collection

purtând Guerlain Terracotta Sun Tonic Powder Bronzing ($ 53) pe obraji și Guerlain sărut sărut ruj în PEP-uri portocalii pe buzele mele ($ 37), ambele ediții limitate din vară 2017 Colecția.
Știu că nu se transformă în mod oficial de vară până în luna viitoare, dar chiar neoficial, nu pare ca vara până când nu primesc un bronz de gherlain în amestec.

Există atât de multe bronzoare bune acolo, dar când mă gândesc la bronzingul de vară clasic, în vârstă natural, cu adevărat, încercat, Guerlain este nenorocirea tuturor.

PUBLICITATE

Oh! – Vorbind despre bronzii buni, însă, noii bronzatori de la Hourglass sunt atât de frumos, ca fiind Becca, iar Marc Jacobs a făcut recent că perfecțiunea pe pielea ușoară.

Guerlain Terracotta Sun tonic Powder Bronzing
În fiecare an, Guerlain Eliberează versiuni limitate de ediție a bronzilor lor de pulbere și anual le aștept cu respirație bătută. În această săptămână am încercat una din noua colecție de vară 2017 numită bruneturile Sun tonic.

Ah … Scuzați-mă în timp ce îmi smulg nasul în tigaie. Am o miros de miau ideală și miroase atât de bine.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Guerlain oferă în mod normal bronzilor lor un miros de flori Tiare, dar acest lucru miroase puțin diferit. Încă mai primesc note puternice de flori, dar există și niște iasomieri acolo. Îmi place.

Swatches de brunet guerlain soare tonic și peps portocaliu

Nu-mi place tonicul soarelui este de 53 de dolari, dar Guerlain face bronzoare ca nimeni altcineva. Când vreau căldură naturală de bronz, dar nu vreau prea mult portocaliu, mă întorc la bronzul de aur al lui Guerlain. Bronzii lor se sprijină, de asemenea, ușor cald, în timp ce Marc Jacobs de cocos unul, ca un exemplu, care este de asemenea bronz de aur, este culoarea temp-înțelept un adevărat neutru.

Sun tonic are niște portocaliu în ea, dar este la kilometri și kilometri distanță de Oompa Loompa-Ville. Este nebun măgulator pe pielea caldă tonifiată.

Ca și o mulțime de Bronzers Guerlain, Sun Tonic este, de asemenea, mat. Pulberea se aplică și se amestecă perfect. Nici măcar nu pot spune unde se oprește pielea și începe bronzul. Dacă sunteți un bronz de bronz, trebuie să încercați un bronz de gherlain cel puțin o dată. Nu cred că vei fi dezamăgit.

Apropo, am purta tonic de soare cu PEP-uri portocalii, care este unul dintre rujele de sărutări le sărută în colecția de vară (există, de asemenea, un roz strălucitor le numit Roz Sunrise).

Guerlain sărut sărut ruj în PEP-uri portocalii

PUBLICITATE

Ai încercat sărut sărut rujuri înainte? Cred că sunt și teribili, cremoase, hidratante și de lungă durată. Orange PEP durează de la ideal după cafeaua mea de dimineață, până la prânz, deci aproximativ patru ore, care este destul de bun. Este de 37 dolari un tub și miroase și are un gust puțin ca bomboanele grele aromate de trandafiri.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.