May 22, 2024

Care este culoarea dvs. de ruj “niciodată”?

(nici măcar nu pot reține ce este numită această culoare albastră, totuși cred că este de la Mac?)
Înțelegi că nu-mi place să spun “niciodată”, deoarece nu știi niciodată (ha, ha!) Știu. Nu înțelegeți niciodată când veți descoperi o cheltuială de 100 de dolari într-un magazin alimentar magazin alimentar, la fel ca și cum nu veți înțelege niciodată ce veți fi în săptămâna viitoare, luna viitoare sau anul viitor, totuși dacă aș selecta o culoare Rujul pe care nu cred că ar trebui să port din nou … ar trebui să merg cu albastru.

A fost “pe tendință” în ultimii ani pentru a purta jocuri de foame de radare, precum și albastru, în timp ce cred că poate arăta minunat în imagini, arată ridicol pe mine.

PUBLICITATE

Nu sunt suficientă șold pentru albastru.

Mă duc doar să cred că …

De asemenea, a existat Rujul gri purpuriu de frecare pe care l-am folosit pentru a purta circa 1997. A fost atât de teribil! Am folosit-o cu prune întunecată – aproape de căptușeală de buze, care, desigur, a fost neoblecționată.

Și nu putem reuși să ne amintim de DAB de a îndepărta luciul în mijlocul buzei de jos.

NU-MI VINE SĂ CRED! A fost la modă la momentul în care acum recunosc că arăta destul de teribil. Sper că nu se întoarce niciodată în stil, totuși, dacă o face, pot încerca doar pentru lovituri …

Nah. Nuh-uh. NU. niciodata.

PUBLICITATE

Tu ce mai faci? Aveți o culoare de ruj “niciodată”? Este un maro închis din anii ’90? Un Barbie Brighie roz? Un pastel mat bej? Vă rog să spuneți.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.