May 22, 2024
Uncategorized

Duminica cu tab-uri Pisica, machiajul si recursul blog mascot, voi. 576

au întâlnit-o pe Heidi Klum prin Tim Gunn, mentorul său, iar din momentul în care filele au întâlnit-o pe Heidi, l-au lovit. Anual a invitat-o ​​la petrecerea anuală de Halloween, dar cu el fiind un muncitor și tot, programul său nu a permis niciodată să-l facă, cu excepția acelui an …

Imaginați-vă: Los Angeles, 2011. Filele au fost rezervate pentru o campanie de modelare Kitty în LA cu Dolce & Gabbana, dar în ultimul moment, fotograful Fotograf Steven Mexh-Shell a coborât cu o răceală, astfel încât trageul a fost anulat. TAB-urile au luat o decizie că, în loc să cheltuiască Halloween înmânarea bomboanelor pisicilor locali, el ar fi surprins bunul lui Heidi și să-i prăbușească petrecerea de Halloween.

PUBLICITATE

Și pentru că filele au fost un prieten atât de bun, chiar dacă el a avut acces la toți stilistii de top din lumea modei, în loc să meargă pentru a se rupe cu costumul său de Halloween, el a luat o decizie de a păstra de bază și de a merge ca dovleac, așa că nu ar fi “T Înălțați Heidi.

Nu a fost până la jumătatea nopții că și-a dat seama că Rotund Jack-O’Lantern în colț era file. La început, ea a crezut că este doar Michael Kors, având în vedere că amândoi erau aceeași nuanță de portocaliu, dar nu. A fost supermodelul internațional de pisicie din lume.

După aceea, au petrecut restul magazinului de model de modelare și schmoozing cu hollywood A-Listers și Elite de modă.

PUBLICITATE

Această conversație a fost de fapt cheia frumoasă, deoarece filele au învățat o mulțime de idei de hostess de la Halloween de la Heidi și a folosit toate aceste informații pentru a începe o tradiție de Halloween propriu, găzdind una dintre cele mai exclusive și celebre anuale de Halloween Fêtes pentru feline.

File oficiale ghidul pisicii pentru a găzdui o petrecere uimitoare de Halloween

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.