May 22, 2024
Uncategorized

Fii mai bine, o mult mai naturală de protecție la ochi cu acești idei de concealer rapid

Trish Mcevoy lift ochi imediat în umbra 2 ($ 38)
Sunt destul de încântat de rutina actuală de sub-ochi de hidratare foarte întâi cu o cremă de ochi, apoi utilizând în mod normal un amestec de NARS Radiant Cremy Concealer, precum și un mai mult concealer ca maybelline în formă mei Concealer sau YSL Touche Éclat Touch Radiant , precum și apoi setarea cu pulbere, cu toate acestea, încerc întotdeauna să găsesc metode pentru al spori, adică “face ca Sitch-ul meu sub ochi să arate mult mai natural”.

La Nordstrom a doua zi, am ajuns să vorbesc cu un machiaj de machiaj de la nivelul 10 / trish Mcevoy machiaj artist / vrăjire despre această căutare de machiaj aparent fără sfârșit, precum și ea a avut câteva concepte excelente pe care am încercat într-adevăr ideale acolo în magazin , precum și au lucrat! Acum încep să le integrez în rutina mea de rutină.

PUBLICITATE

Lucruri ca…

Căutați formule de emolient (netezire)

“Uimurizarea” într-o descriere a unui concealer este în mod normal un semn minunat. În mod specific, căutați concentrații cu netezire sau hidratanți, cum ar fi hialuronatul de sodiu (sau acidul hialuronic), deoarece pielea umedă, umedă, are un aspect mai fină, mult mai mult pe piele, care arată mult mai natural … și mai puțin ca un glob de Concealer ideal ideal Sub ochii tăi – ceva de genul liftului de ochi imediat al lui Trish Mcevoy, care este de 38 de dolari, precum și oferit în două nuanțe.

Apuca o perie de concealer plat

Dacă vă gândiți la obținerea maximă de acoperiri complete (pe care o am absolut), încercați să vă bătuțați pe concealer, precum și în jurul cercurilor întunecate care utilizează o perie de concealer plat, în loc să se rotească cu altceva ca o perie diferită, un burete Sau degetele voastre, pentru a păstra mult mai mult produsul în care doriți (spre deosebire de a-l îndepărta).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Utilizați o fard de ochi curat pentru a vă stabili concealerul cu o pulbere translucidă

Acum, având în vedere că ultimul lucru pe care îl doriți este să faceți este să întrerupăți sau să întunecați concealerul pe care tocmai l-ați aplicat, îl puneți prin împachetarea unei fard de ochi curat cu pudră translucidă (în loc de pulberi colorate, câteva dintre care pot fi oxidați / întunecați pe Pielea), precum și apoi pe partea de sus a concealerului.

PUBLICITATE

Sper că veți oferi aceste câteva idei o încercare, precum și să mă înțelegeți exact cum lucrează pentru dvs. dacă faceți acest lucru.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.