May 22, 2024

Bustele spațiale și capacele purpurii sparkly

pot sau nu pot avea aproximativ un miliard de știfturi în părul meu în acest moment.
Sunt sigur că această coafură Tri-Bun are un nume oficial / formal, dar intenționez să o numesc “Bunuri spațiale”, pentru că există ceva incontestabil războaie de stele despre asta …

Dacă aș fi suflat prin spațiu pe o rachetă legată de Marte și am fost obligat să-mi port părul în sus (pentru a proteja echipamentele electronice sensibile din descărcarea statică, vedeți), mai bine credeți că nu aș fi balansat un ponei de bază scăzut.

PUBLICITATE

Bunuri spațiale tot drumul, prietena.

Notă laterală: Connor numește acest “coafură ponei” pentru că ea este în cai în acest moment.

Poate că stelele clipeau în interiorul firmei … dar șarpele și chifle spațiale se pare doar * Drept * pentru mine, astfel încât strălucirea purpurie în acest aspect.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Purtarea unei noi noi din colecția de vacanță Mac
Am primit câteva complimente de la colegii mei când am purtat acest lucru la brutărie a doua zi. A fost frumos. Cred că a fost pentru că acesta este unul dintre acele aspecte care nu este prea mult peste partea de sus din punct de vedere al bazei și buzelor (am păstrat fundația foarte mare și buzele lucioase și subtil scânteie, ceea ce stimulează wearabilitatea pentru timpul zilei), dar eu Gândiți-vă că strălucirea este puternică și destul de distractivă pentru a vă prinde ochii.

Dacă vă place acest tip de machiaj, trebuie să urmați Katie Jane Hughes pe Instagram ASAP. Ea este un artist de machiaj de celebre cunoscut pentru baza ei plină de mare, aripile pe care o face, și ei încântătoare pentru strălucire. Este foarte inspirat!

Îl purt pe Mac Spellbinder Shadow în gândirea dornică pe capacele mele.
Folosesc câteva noi produse Mac de la colecția de vacanță foarte clară, apropo. Această colecție, care este în afara acum, are New Spellbinder Shadows în nuanțe de vacanță strălucitoare (vă puteți aminti aceste ochi ionizați din 2016).

Noua ediție limitată Mac cu Colecția de vacanță 2019, disponibilă acum
Două lucruri dacă intenționați să luați una dintre aceste umbre libere: 1) cu siguranță, cu siguranță nu săriți purtarea unei baze de ochi; și 2) Aplicați-o folosind o perie rigidă, plină de ochi sau degetele.

PUBLICITATE

Dacă doriți să discutați mult mai multe despre SpellBinders, trimiteți-mi un comentariu. Sunt încântat să vă ajut!

Machiajul purtat în acest aspect

Ochii: Primerul Chanel Echyhadow, Mac Spellbinder Shadow în gândirea dornică (capace), creionul ochiului Mac PowerPoint în TINE (Tiny Lil ‘Wing), căptușeală urbană Heavy Metal Liner în Metalhead (Linia superioară Lash), IT Cosmetics Superhero Mascara (Lass) , Mac Blushbaby Blush (tranziție, creion de degradare urbană în maro neutru

Obrajii: Mac Blushbaby

Buzele: creionul buzelor Mac, Mac Young Lipglass (de asemenea, din colecția de vacanță)

Baza: Fundația Tom Ford în Tawny amestecat cu machiaj Forest Ultra HD Concealer în Y41 Set cu Paul & Joe Pulbere presată

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.