April 29, 2024

Lipglossing cum ar fi 1999

Ruby Princess
Este amuzant pentru mine când toate machiajul de 90 de ani devine lumped într-o singură categorie. La fel ca, pentru buze este aspectul de buzele mată de 90 de ani, precum și încredere în casa ta atunci când ea afirmă că toată lumea nu a purtat buzele mată pe tot parcursul deceniului anilor ’90.

(Ei bine, o mare parte din oameni, cu toate acestea, nu toată lumea.)

PUBLICITATE

De asemenea, ai avut sub-uri diferite, cum ar fi sfârșitul anilor ’90 – circa 1997-1998 – când toată lumea (cel puțin toată lumea am înțeles cine a folosit machiajul) a folosit linia întunecată, lipicioasă, rujul de argint înghețat, precum și eliminați Lipgloss.

Atunci ai avut 1999, 2000, precum și 2001, când era vorba despre buze lucioase, înghețate, care îmi amintește … Amintiți-vă când toată lumea și mama lor a fost aducând un tub Mac Oystergirl?

Da, înțelegi ce se întâmplă.

Am obtinerea atat de greu de la imbunatatirea atat de dificil de la aceste lipici de culoare macal de iluzie luci mici, care sunt de 21 USD, fiecare, precum si Hella pigmentat.

Goldieloxxed (această umbră îmi amintește un nymphette amped up
Este doar bomboane!
Strica-te
Danseaza toata noaptea
Ah, mă duc înapoi … mai ales că e doar bomboane! Îmi amintește de la începutul anilor 20 când am zguduit Mac Lychee Luxe la DA Club.

PUBLICITATE

DA Club … Oh, Doamne, mă simt atât de ridicol, spunând asta. La fel ca, când ajungi la acel moment în care doar zgomotul stârl folosind slang? Nu se întâmplă peste noapte … este un lucru lent, Ha, ha ha.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.