May 22, 2024

Cât de crucială este ambalajul de machiaj pentru tine?

În ciuda acestor rujuri de suprafață Rimmel de Kate Moss fiind destul de mare, mă simt ca atunci când le folosesc, nu primesc exact aceeași experiență de machiaj ca atunci când folosesc, spun, un ruj YSL.
Ei bine, pentru mine, ambalajul de machiaj este extrem de important.

Deoarece machiajul nu este doar despre metoda pe care o îngrijesc după ce mi-am făcut fața. Pentru mine, mult mai important, este vorba de experiența generală, precum și cât de mult îmi place să-l pun.

PUBLICITATE

Vreau să spun, este ca și când mă duc la un restaurant în care mâncarea este oferită într-un mod creativ atractiv. Pentru a începe, mâncarea pe care o servesc trebuie să fie bună, totuși metoda pe care este oferită absolut la experiența culinară.

(Vorbind despre care, dacă veniți vreodată la Bologna, asigurați-vă că mergeți la Casa Monica, precum și la Taverna del Farneto, restaurantele mele preferate în zonă. Mâncare uimitoare, servicii impresionante, precum și un mediu Back Back – o combinație , dacă mă întrebi pe mine!)

Același lucru este valabil și pentru machiaj. Produsele trebuie să fie bune, cu toate acestea, dacă sunt la fel disponibile în ambalaje minunate, face ca experiența să fie mult mai plăcută.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am o zonă moale pentru ambalare destul de … Poți să spui?
Acestea fiind spuse, unele costuri destul de ambalaj costă foarte mult, așa că cred că este excelent că există, de asemenea, produse de înaltă calitate de înaltă calitate disponibile în ambalaje simple, cu costuri reduse, precum și cu amănuntul pentru mai puțin decât cheltuielile unui șmemodie kale. Este minunat să ai opțiuni, nu?

PUBLICITATE

Acum că cred despre asta, când am spus că ambalajul de machiaj este extrem de important pentru mine, ar fi trebuit să spun că este extrem de crucială pentru categoriile de produse specifice.

Cum ar fi, dacă sunt în bugetul meu, voi primi în mod normal rujuri frumos ambalate, ochi de ochi, bronzers, bluză, precum și palete, în timp ce, o mulțime de timp, sunt încântat de mascaras de droguri, precum și de plecare ( cu condiția ca calitatea înaltă să fie bună, evident).

Cu acesta din urmă, chiar și atunci când sunt de vârf, nu înțeleg cu adevărat acest sentiment de lux pe care îl obțin de la celelalte produse (în special rujurile). Intelegi ce spun?

Leave a Reply

Your email address will not be published.