May 22, 2024
Uncategorized

Culoarea buzelor de machiaj de lapte îi place aspectul trăit

senzație de gnarly, tipule, pentru că folosesc culoarea buzelor de machiaj de lapte în Gnarly (22 $, una din cele 10 nuanțe)
Special Shout-out la MBB Vizitator Tatiana pentru a-mi aminti în comentariile ieri că, uneori, toate cerințele dvs. este rimel, un ruj strălucitor, precum și un zâmbet.

Așa bine, Tatiana.

PUBLICITATE

Buzele luminoase sunt un concept minunat orice tip de timp al anului, cu toate acestea cred că sunt un concept excelent în timpul verii, în special dacă sunteți în lucrul minimalist de machiaj. Puteți arunca pe o buză îndrăzneață, strălucitoare, precum și pentru a evita pașii suplimentari, deoarece buzele pot aduce întregul aspect, precum și pentru a face orice altceva pe care le aveți pentru a include – rimel, sprânceni, cremă BB, lider, ceea ce ai – Gravy .

Din partea de sus: c.r.e.a.m, Drop Drop, Freshhh, precum și Gnarly
Aceste culori lungi de machiaj de machiaj mat (înțeleg că am fost pe trenul de machiaj de lapte în ultima vreme, cu toate acestea sper că poți purta cu mine. Îmi place “Em!) Sunt toate pe linia pe termen lung, precum și 22 de dolari fiecare. Pe lângă faptul că lucrează în totalitate pentru acest tip de aspect, deoarece, tipule … sunt intense! Pot să fotografie pe cineva pe echipa de avansare a produsului lactat, spunând: “Omule, să ne tonim cu cât mai mult pigment ca fiind posibil uman. Nu vreau să măresc! ”

Și asta a făcut-o. Un strat este tot nevoie de tine.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am incercat patru dintre ele – Purwhh roz roz, picătură de nivele portocalii, Fuchsia Gnarly, precum și Peachy nud c.r.e.a.m. Formula neschimbată, nefolosită durează aproximativ patru ore, în funcție de ceea ce faci cu buzele tale (cum ar fi dacă mănânci, bei, sfărâmați sau doar chillinoși).

Clasificarea rujului mat este atât de aglomerată chiar acum, cu toate acestea, acestea se uită instantaneu “purtate”, precum și cred că le face să iasă în evidență. Aproape că arată ca pete matte, precum și este foarte mare, precum și tipul de neobișnuit pentru un ruj.

CREMĂ.

Înțelegi a doua zi când am vorbit exact despre modul în care aplicarea necorespunzătoare a lui Mac cu o buză curată, precum și o bătește cu degetul, culoarea, precum și structura arata realistă, pentru lipsa unui cuvânt mult mai bun, cum ar fi ” T Doar un produs care stă pe lângă buze? Ei bine, atunci când aplicați una dintre aceste culori de buze de lapte direct de la glonț, obțineți acel exactă în același timp, a trăit direct de la tub. Ei încep să apară ca și cum ați fi folosit ore întregi (dar într-un mod foarte mare).

Drop Drop
Acum, ar putea fi mai hidratanți? Iadul, da, de vreme ce cel mai mult se maturizează acolo, acestea sunt pe partea uscată a terenului de ruj. O lovitură suplimentară de umezeală ar fi fost extrem de binevenită, totuși există o reparație simplă pentru asta. Începeți doar cu un strat de balsam de buze în prealabil.

Freshhh.
Aceste lingurițe nu se alungă la fel de adjunct ca un Mac Matte sau un ruj mat de vintage Mac, deoarece se simt mai groase decât cele precum cexii. Există o rezistență când trag unul peste buzele mele. Să nu afirmați că este un lucru sărac, totuși doar un FYI dacă vă place slick, maturi alunecoase.

PUBLICITATE

Culorile buzelor de machiaj de lapte sunt oferite în opt culori la Magazine SEPHORA, precum și site-ul SEPHORA chiar acest lucru extrem de al doilea.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.