May 22, 2024

Noua colecție de rujuri îndrăznețe: vinurile, precum și brunurile

, care sunt rujul nou NARS în Ingrid (32 de dolari, una din cele 40 de nuanțe) pe buzele mele
Booyah! Cine e jos cu maro?

Ce zici de vin?

PUBLICITATE

Sunt întotdeauna în jos cu vinul …

Acum vorbesc despre rujuri cel mai bine acum.

Da, am o zonă moale pentru culorile din ultimul lot de rujuri noi de NAR (vinurile, precum și maro) de când mi-am petrecut zilele de colegiu folosind aceste culori.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Asta sa întors în anii ’90, care par să aibă o renaștere … știi, ce este veche este nou nou, precum și toate astea.

Acum, dacă vorbim despre întoarcerea de la Chokers Lacy Plastic, nu aș putea să mă ocup, cu toate acestea sunt complet în jos cu “maro-stil de 90 de ani, precum și rujuri de vin roșu care stau o revenire, mai ales cu o răsucire fascinantă , ca și aceste șapte nuanțe aici …

Din stânga: Charlotte, Leslie, Olivia, Bette, Sandra, Deborah, precum și Ingrid (32 de dolari fiecare)
În loc de un finisaj de stil mat de 90 de ani, aceste vinuri îndrăznețe de Nars, precum și Browns au un finisaj de vis, cremos, o structură foarte netedă, precum și tone de pigment, făcându-le 100% merită în jurul în jurul tău în satin negru rucsac.

În primul rând, maro …

Brown: Leslie, Sandra, precum și Deborah

Leslie, Sandra, precum și Deborah sunt culori quintessentiale de 90 de ani.

Deborah, un castan, pare a fi cel mai apropiat la un maro deschis de 90 de ani. Adăugați doar rochia curelei de spaghete, precum și tee albe pentru copii la totalul ansamblului.

Deborah.
Deborah.
Între timp, Sandra, precum și Leslie pot arăta că sunt înfrățirea, totuși, la o mai bună inspecție, ei au diferențele lor. Ajungeți la Leslie dacă doriți ca ceva mai roșu, precum și Sandra pentru ceva mai profund, precum și mai bogat.

Sandra (Barneys New York exclusiv)
Sandra (Barneys New York exclusiv)
Leslie.
Leslie.
Dacă nu sunteți sigur ce să purtați cu rujurile maronii, ați putea alege o fishadow maro, cu siguranță, însă când voi purta maro pe ochii mei, precum și buzele mele, mă simt ca și cum ar putea arăta un pic monotone / o notă, deci Cu buzele maro, voi alege de obicei maro roșii, purpuri, bronzuri sau culori de cupru pe ochii mei, cum ar fi chiar aici în aceste poze (care este Cognacul lui Tom Ford Saby Quad, precum și Mac Costa Riche Eye Kohl).

Vinurile: Olivia, Charlotte, Bette, precum și Ingrid

Olivia, un vin de granat, precum și Charlotte, o burgundă, sunt opțiunile mai ușoare. Dacă nu puteți alege între cele două, vă sugerez Olivia dacă vă place culorile mai calde, precum și Charlotte dacă vă plac temperaturile color cooler pe Kisser.

Olivia.

Olivia.
Charlotte.
Charlotte.
Cele mai întunecate nuanțe roșii de vin aici, Bette, precum și Ingrid, au întregul “care nu are nici o umbră?” Lucrul care merge, totuși Bette este într-adevăr oarecum roșu, în timp ce Ingrid este mai profund, precum și plummier.

Bette
Bette
Ingrid (Barneys New York exclusiv)
Nars Lipstick în Ingrid
Cu orice tip de cele șapte culori bogate, pline de buze, cred că foarte puțin machiajul ochilor este o opțiune excelentă, mai ales dacă le rotiți în timpul zilei. S-ar putea să-mi umplem sprâncenele, amestecând o umbră de cremă bej mată pe capacul meu, trageți linia de ochi fierbinți pe liniile mele superioare, precum și lăsați-o la asta.

Leslie, Sandra, precum și Deborah
Olivia, Charlotte, Bette, precum și Ingrid
Pe acea notă, am plecat să mă laud pe Doc Martins acum, așa că am niște lovituri minunate pentru a purta în timp ce ascult ace de bază.

Disponibil cel mai bun meow!

DA! NARS au mutat data de lansare on-counter pentru colecția de ruj din 40 de piese, astfel încât toate cele 40 de nuanțe sunt oferite acum pe Internet, precum și la magazinele NARS, precum și Barneys New York.

PUBLICITATE

În cadrul colecției de 40 de piese, 10 dintre nuanțe – Vanessa, Julie, Marisa, Kelly, Carmen, Dominique, Silvia, Vivien, Sandra, precum și Ingrid – sunt speciale pentru magazinele Barneys New York, însă toate cele 40 dintre ele sunt permanente.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.