May 22, 2024
Uncategorized

Hero-uri de machiaj UNSUGS: Lipstick-ul de tip Hourglass Femme Rouge în Vintage

purtând ruj Femme Rouge în Vintage ($ 30) de Hourglass, un erou de machiaj UNUSung!
În mod ironic, rujul meu preferat (în această săptămână) este o întorsătură modernă pe o idee tradițională. Se numește vintage și mă gândesc la asta ca o răsucire modernă pe un ruj tradițional nud pentru cădere.

Sunt un fel de iubire a acelei idei, ideea de buze care sunt ușor mai bogate, și poate câteva nuanțe mai întunecate decât culoarea ta naturală.

PUBLICITATE

Culoarea lui Tom Ford Fabulous, Rosy Brown Color în Negligee are unele din aceleași vibe.

Întreaga idee este atât de diferită de ceea ce am imaginat în capul meu când cred că “buzele nude”, care în ultimii ani au însemnat o mulțime de piersic, roz și bej.

Barbie Barbie, ca să spunem așa.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

M-am săpat în colecția mea de ruj în weekend-ul trecut pentru ceva modern și nud când am re-am descoperit farmecul acestui vechi prieten – Vintage ($ 30), o umbră în linia de ruj a lui Hourgme Femme Rouge și unul dintre eroii mei de machiaj.

Likeglass Femme Rouge Ruj în Vintage, $ 30

Am căzut mai întâi în dragoste cu anii de epocă în urmă și mă întorc periodic în dragoste cu ea din nou. și din nou. Este una dintre acele nuanțe că atunci când l-ai pus pe buzele voastre după ce ai fost departe de ea pentru o vreme, ești cam ca, “Huh. De ce am încetat să port asta? Este atât de fantastic! ”

Nu este frumoasă? Culoarea roșie și acel luciu? Vorbește despre a fi perfect pentru privirile de buze întunecate.

Spre deosebire de neglijele lui Tom Ford (Ha! M-am făcut să râd.), E mai puțin maro și mai mare, deci efectul general este ușor mai moale și mai prietenos. Cred că negligee este un mic Edgier.

Seria Long-Running Heroes oferă câteva dintre produsele mele preferate de colectare permanentă de la o varietate de branduri de frumusețe corporale.

Un alt lucru pe care-l iubesc despre vintage este modul în care se aplică. Este aproape ca și cum aș fi un brifin englezesc …

Știți cum brioșele engleze au acele colțuri și cranii care se umple cu gemul sau untul (MMM … unt)? Ei bine, vintage face ceva de genul asta atunci când o aplic pe buzele mele încă fulgi … pe care nu voi intra din nou aici pentru că chiar mă obosesc să aud despre asta, lol!

Prin magia științei machiajului, călcâiul de epocă, acele patch-uri uscate, zdrențuite, transformându-le în piele catifea, fără sudură. Cred că chiar face ca buzele mele să arate un mic plumper.

Sau poate că este doar o gândire dornică.

Orice, funcționează pentru mine.

Și apoi există calea de epocă de epocă … pe parcursul a 4-5 ore, se disipează încet și uniform, fără a lăsa în urmă una dintre acele linii albe funky de pe buza de jos sau așezându-mă în liniile mele verticale de buze. Este doar pace, elegant, ca o etapă de ieșire a lui Prima Ballerina.

Ah, vintage … atât de recunoscător ne-am re-găsit unul pe celălalt!

Dacă doriți să vă experimentați farmecul, Vintage ($ 30) este disponibil acum la contoarele Hourglass, Magazine Sfora și online.

PUBLICITATE

Și dacă găsiți că îl iubiți suficient pentru a utiliza fiecare ultima picătură (Magic 8 Ball spune, “semne punct la da”), salvează acel tub și apuca un bullet Reumpick pentru 24 de dolari.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.