May 22, 2024
Uncategorized

Apelul bugetar pentru $ 10 sau mai puțin: Maybelline Tattoo Studio Gel Liners

Large de lungă durată
Hooray pentru frumusețea bugetului! În această nouă serie, vorbim despre găsirea dulce, puteți obține pentru 10 USD sau mai puțin.

Maybelline este popular pentru gelurile lor de gel de tatuaj de tatuaje, și sunt încântat să spun că creioanele lor de gel sunt la fel de bune – și la 7,99 dolari fiecare, sunt nebuni la prețuri accesibile.

Obișnuiam să purtăm tot timpul creioanele de gel din cauza timpului epic de uzură (jetul Bobbi Brown a fost jamul meu înapoi în acea zi), dar am renunțat acum câțiva ani când pielea mea a devenit mai uscată decât toate deserturile pământești combinate! Gel creioanele trebuie doar să fie prea neliniștit, pe măsură ce au aspirat umiditatea mea, așa că am trecut la vechile regulate Kohl.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, creioanele de gel maybelline sunt diferite. Sunt pe partea hidratantă (pentru gelurile de gel). Sunt cremoase și ușor de pene pentru linii perfecte, linii moi.

Un avertisment mare? Calitatea lor variază pe baza culorii. Cum ar fi, nuanțele maro și gri, pe care le port tot timpul, sunt suporturi de bullet; Cu toate acestea, alte nuanțe ca blues sunt mai moi și au mult mai mult “da”. Atât Novy, cât și ideile de teal au rupt prima dată când le-am folosit.

GRRR … După ce am ascuțit sfaturile, creioanele au rămas solide și nu s-au prăbușit, dar totuși, este întotdeauna enervant pentru a pierde idealul produsului de pe lilieci. Păstrați primirea dvs. doar în cazul în care obțineți unul wonky.

PUBLICITATE

Sunt încă o fată de căptușeală Chanel Twist-up tot drumul, dar este minunat să ai opțiuni ieftine. Dacă nu puteți decide ce culori să obțineți, spun să alegeți maro gri sau bangin. Ambele zile în ultima zi fără nici o atingere.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.