May 22, 2024
Uncategorized

Răspundeți la acest lucru: Ce este un mit de apel frecvent dezastru pe care îl jurăm cu adevărat?

Înțeleg că nu sunteți “tehnic” menită să vă încurcați loviturile după ce vă aplici rimelul, precum și că aproape toată lumea pooh-poochează ideea … dar fac tot timpul. Pe lângă jurământ că funcționează absolut! Trebuie doar să fii foarte atent.

Fac asta de când genele mele sunt ca niște crengi mici, direct, precum și subțiri, precum și se luptă să țină o curl când folosesc un baston de bord, în special când am cuplu asta cu o formulă de rimel durabilă sau una care doar nu are ” t au fermitate fermă.

PUBLICITATE

Când fac curl după Mascara, câteva lucruri ajută …

Ca și cum ar fi asigurat că genele mele sunt complet uscate înainte de a utiliza curlerul. Această metodă genele nu se lipesc atât de mult la suprafața de strângere.

De asemenea, înțeleg – așa cum am înțeles acest lucru pare prost, totuși o voi spune oricum – Oferiți El Hub sau oricărui individ în imediata vecinătate a capitalului meu, cum ar fi: “Îmi curg cu genele acum, așa că vă rog Don “face orice tip de mișcări neașteptate”.

Doar cu prankers în familia mea, nu înțelegi niciodată când cineva va sări din spatele unui colț, precum și du-te “Blaaa!”

Apare foarte mult, precum și mi-aș prefera zgomotul un pic decât în ​​mod neatenționat în timp ce le curz … și acesta este un pericol mai mare atunci când le curbați după ce aplicați Mascara.

Sunt de asemenea foarte mult, extrem de atent. Nu apăs atât de bine pe clema, precum și o presiune ușoară, delicată pentru a preveni izbucnirile de rupere sau de a le trage. Vorbesc mai mult, cu grijă super-ducper.

PUBLICITATE

N-aș sugera asta pentru toată lumea sau nu aș spune: “Oh, da, în totalitate! Acesta este cel mai bun mod! ” Cu toate acestea, este doar ceea ce fac, precum și pentru mine funcționează.

Un mit / produs de apel frecvent descurajat pe care îl promiți cu adevărat?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.