April 29, 2024
Uncategorized

Șamponul de reflecție Kérastase, balsamul și masca de păr pentru părul tratat cu culori

, cu excepția cazului în care în prezent trăiți acea viață Maybach / Balmain / Cartier, nu se poate apela exact la Kérastase “Buget”, deoarece șampoanele și balsamurile lor sunt în Gama de 30 de dolari, dar dacă vă place produsele lor sau ați vrut să încercați produsele lor, FYI, prețul de preț!

În majoritatea cazurilor, și-au scăpat prețurile între 2 și 8 dolari, ceea ce nu este rău. Le face puțin mai accesibili.

PUBLICITATE

Am testat câteva lucruri pe care nu le-am folosit înainte de linia lor de reflecție pentru părul tratat cu culori – Șampon fără sulfat de sulfat ($ 30), Fondant Cromatique Conditioner ($ 34) și Cromatica Masca ($ 53).

Nici o idee despre cum se compară cu versiunile lor precedente precedente, pentru că nu le-am folosit niciodată înainte, dar compania spune că formulele au rămas la fel. Pur și simplu costă un pic mai puțin.

Am început să le folosesc luna în această lună, iar părul meu ondulat, vopsit, care este în mod normal pe partea uscată, arată foarte neted și mai strălucitor pentru mine. De asemenea, nu se simte cântărită. Nici fulgi pe scalpul meu, nici acestea nu-mi scot culoarea … ceea ce este bun, având în vedere că sunt concepute să nu facă asta.

Performanța, acestea sunt cu siguranță comparabile cu Bumble & Bumble și R + Co. Destul de bine … dar totuși un tad scump pentru ceea ce primești.

PUBLICITATE

3 din 5 inimi.

Știați? Uneori, când intru în duș și vreau să salvez ceva timp, am acoperit arborele de mijloc și se termină cu balsam, apoi șamponă rădăcinile mele numai. Este mai rapid decât să faci o spălare plină de condiționare, dar încă ajută dacă capetele tale sunt super uscate.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.