May 22, 2024

Thread Open: Ediția cartofi de usturoi

Cartofi de usturoi: rațiunea mea pentru a le mânca include adevărul că sunt făcute din legume; Prin urmare, mâncarea unui mare teanc de cartofi de usturoi este practic același lucru ca mâncarea unei salate. De asemenea, pentru că îmi place să mă sufăr cu Ketchup (“Tomate”), este ca și cum aș fi învățat cu legume suplimentare, așa că sunt sănătoasă suplimentară.

Ok, știu, aceasta este logica total nebună, totuși să mă iau lucrurile. Cred că cartofi de usturoi ar trebui să fie un grup de alimente bonafide.

PUBLICITATE

În situația ați fi întrebat … acele cartofi de usturoi sus nu erau micul dejun (deși am făcut complet acest lucru)! Am luat această imagine la Ballpark miercuri la jocul Giants cu prietenul meu bun Marisol.

Abia înțeleg nimic despre baseball, așa că nu sunt un fan hardcore ca Marisol este, totuși îmi place să merg la jocuri pentru că, vreau să spun, mâncarea (evident), precum și agățarea cu un prieten.

Și este distractiv pentru viziune oamenilor, precum și să fie afară.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Deci, iată un factor de distracție SF: Când un jucător natal este la fel de mult ca Bat, au muzica lor de stil! Da, ei au o melodie înainte ca sezonul să înceapă, cred, precum și ori de câte ori sunt la fel de mult ca Bat, se aprinde peste vorbitorii stadionului.

Acest lucru, bineînțeles, mi-a făcut credința despre propria mea melodie “Up-to-Bat” … Sunt 95% sigur că ar fi Cheryl Lynn să fie real.

Ok, suficient de încurcat. Să mergem cu firul deschis de astăzi.

Indiferent ce vă simțiți ca să discutați despre – machiaj, blogging, fotografie, pisici, mâncare, modă (nu mă face să începi pe noul meu magazin preferat, loft), pantofi sau orice altceva. Sau, poate că vrei să-mi spui despre pisicile tale în detaliu excelent. Asta ar fi extrem de mare. Indiferent de starea de spirit.

Ne vedem în curând în comentariile!

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published.