May 22, 2024

Machiaj, precum și blogul de frumusețe luni sonday, voi. 546

Deci … Care este sondajul de luni?

Buna intrebare! Nu este, contrar numelui său, un sondaj real. Este doar o listă cu alte cinci preocupări aleatorii pe care le-am publicat pe acest blog în fiecare dimineață luni pentru anii de gazil (mai mult de 10!). Îmi place să citesc răspunsurile, precum și mă ajută să-mi iau săptămâna la un început fantastic. ?

1. Un machiaj curat pe care îl utilizați în fiecare zi?

Aproape întotdeauna folosesc un tip de ochi de ochi curat, cum ar fi Mac 217, de obicei, pentru a aplica sau a amesteca ochiul (YUP, ambele pulbere, precum și umbrele de crema!), Oricum uneori o voi ridica în mix pentru a mânca ce este dedesubt ochii mei. Ieri a fost beneficiu pentru boing hidratant concealer, care, apropo, dacă nu știți, acum înțelegeți (revizuirea în curând).

2. Dacă ați putea avea orice tip de sticlă de dimensiuni de galon de orice tip de produs de baie / duș gratuit (ca un șampon, balsam, spălare corporală sau orice puteți crede), ce ar alege?

Oh, cu siguranta unul dintre conditirile ORIBE (probabil pofta de aur), deoarece homegirl va primi meritul lui $$$! Foarte în primul rând, un litru de balsam de aur este (așteptați) $ 182, precum și un galon are aproape 4 litri. Așa fac matematica. În al doilea rând, mă duc cu balsam mai repede decât am șampon, așa că am întotdeauna nevoie de mai mult de ea, precum și am înțeles că aș putea supraîncărca fiecare ultima scădere a poftei de aur fericit.

PUBLICITATE

3. Sunteți alergic la orice?

Drama contează?

4. Cel mai bun / cel mai rău bomboane de Halloween?

Cele mai bune sunt mini snickers (evita), cel mai rău este licorice, blech.

5. Ce pierdeți din zilele mari?

Acest lucru este cel mai probabil să zgomote amuzant venind de la cineva care a petrecut cea mai mare parte a ultimului deceniu online, cu toate acestea mi-e dor de viață înainte de internet. Chiar dacă era mult mai greu să primești informații, viața părea mai nevinovată, precum și oamenii s-au simțit mai puțin izolați.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Sunt de asemenea profund recunoscător că am reușit să-mi fac erorile înapoi, fără ca toate să fie documentate pe un anumit tip de rețea socială pentru totdeauna.

Oh, precum și cu totul independent, totuși îmi pierd și vechile cookie-uri de Oreo. Am avut unul recent, precum și tocmai nu am gustat la fel.

În situația, vă întrebați exact cum se simte să alegeți dovleci direct de pe viță de vie …

FYI, doare! Am descoperit acest lucru ieri la un patch de dovleac din Pealuma numit McClelland, unde îți poți alege dovleacul de pe viță de vie. Nu înțeleg de ce, totuși este atât de minunat pentru mine să fiu capabil să am un dovleac proaspăt ales, totuși Sheesh! Nu e usor. Tulpinile sunt acoperite de biți spiki, precum și vă vor lovi când eliminați dovleacul de la viță de vie.

McClelland a avut, de asemenea, multe alte lucruri pentru tineri, precum și gospodăriile de făcut, ca o grădină zoologică, o plimbare de fân, o groapă mare de kerneluri de porumb, care era ca o nisip, totuși cu porumb! (Sa simțit un pic cam ca un masaj picior când îți pui picioarele goale în ea … ciudat). A fost, de asemenea, un labirint de fân, care pentru înregistrare a fost la fel de teribil ca am imaginat-o să fie … am menționat că sunt oarecum claustrofobic? Niciodată nu vă deranjează că zidurile labirintului erau despre înălțimea cotului, lol! Aproape am sărit de acolo, pentru adevărat!

Unele poze …

Ați fost vreodată la un patch de dovleac înainte?

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

PUBLICITATE

Karen.

P.S. Preocupare timp! Chiar aici sunt de a copia / lipi cu răspunsurile dvs. într-un comentariu. vorbim curand.

1. Un machiaj curat pe care îl utilizați în fiecare zi?
2. Dacă ați putea avea orice tip de sticlă de dimensiuni de galon de orice tip de produs de baie / duș gratuit (ca un șampon, balsam, spălare corporală sau orice puteți crede), ce ar alege?
3. Sunteți alergic la orice?
4. Cel mai bun / cel mai rău bomboane de Halloween?
5. Ce pierdeți din “Zilele Vechiului Mare”?

Leave a Reply

Your email address will not be published.