May 22, 2024

Dilema iubitului de frumusețe: rămâneți la ceea ce știți sau încercați ceva nou?

Dilema iubitorului de frumusețe …
Voi avea de acord cu respectul cu Hamlet, pentru că “a fi sau a nu fi” nu este întrebarea. Întrebarea este: “Încerc acest nou ser de ser / fundație / frunteză / [indiferent de produsul nou este Tredny în acest moment sau să rămân la ceea ce știu deja să lucreze pentru mine?”

Știi cum merge … Acolo ești, doar bateți-vă, trăind viața ta, bucurându-vă de orice produs special este balansarea barcii dvs. în acest moment (pentru mine, este serul de Lash care mi-a adus capacul înapoi la viață, Rodan + câmpuri Lash Boost ), dar atunci ceva nou și strălucitor îți atrage ochiul (cum ar fi NEULAH LASH SERUM) și vă întrebați brusc întrebări cum ar fi: “Nu este acest lucru Nexher Serul Chelsea și Janet rătăcit! Ar trebui să încerc? va lua genele mele la nivelul următor Oh wow wow !? ”

PUBLICITATE

După ce stai acolo dezbatere cu tine însuți și râzând de tine pentru a obseda într-un astfel de lucru, te întorci la întrebarea inițială și tu încă ai fost stumped. Încercați ceva nou, sau rămâneți la ceea ce știți?

Pentru că lucrurile sunt: ​​nu știi niciodată cu adevărat. Niciodată nu știți dacă vă puteți împiedica pe ceva nou, care vă va lovi complet așteptările.

Și nici măcar nu trebuie să fie un produs nou. Ar putea fi o tehnică nouă pe care nu ați folosit-o înainte de a descoperi că funcționează chiar mai bine decât ceea ce ați făcut înainte (cum ați putea scăpa de a sări peste concealerul sub ochi, spuneți ce?).

Bineînțeles, încercarea de lucruri noi vă poate duce uneori în locuri pe care le-ați purtat mai degrabă, ca și faza pe care am trecut-o prin circa 2014-2015 când mi-am conturat zilnic fața, care, pentru a fi perfect cinstit, a ajuns să mă încurc cu percepția mea din nasul meu și obrajii mei pentru o vreme …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ca un iubitor de frumusețe pe viață, această dilemă mi-a afectat de la primul băț de Purple Lancôme Interzis, a găsit calea în viața mea. Există ceva mai bun pentru mine acolo? Ar trebui să încerc noul lucru strălucitor?

Nu pot să mă întreb dacă suntem construiți în mod natural în acest fel, construit pentru a fi curioși despre noul lucru strălucitor sau dacă suntem condiționați de tot marketingul.

PUBLICITATE

Tot ce știu este că aceasta este o bună ocazie de a încerca un experiment! Pentru luna viitoare, o să rămân la folosirea lui R + F pe ochiul meu stâng și voi încerca, de asemenea, neluăr din dreapta. ? Sperăm că această bătălie serică a genelor Royale zgârie de mâncărime pentru a încerca ceva nou … Deocamdată!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.