May 22, 2024
Uncategorized

Vorbește despre seturi de cadouri dulci! Cele 20 de dolari la Maison du Chocolat pentru setul de cadouri de colectare SEPHORA

$ 20 La Maison du Chocolat pentru setul de cadouri de colectare SEPHORA (disponibil acum la Magazine SEPHORA)
Cred că Sephora este pe ceva aici cu întregul machiaj și ciocolată care combină.

Gândiți-vă la asta – dacă fiecare produs de frumusețe de pe piață a venit cu o bucată de ciocolată sau caramel sau un cupcake sau un macaron …

PUBLICITATE

Îmi pare rău, unde eram eu?

Portofelul meu ar fi fierbinte la atingere și fumând din toată fricțiunea de deschidere și închidere-o, și ar fi munți de brioșă în vârful muffinului meu, sfânt Sh * t!

PUBLICITATE

Acest set drăguț de Ziua Îndrăgostiților se va seduce cu patru bomboane de ciocolată din La Maison du Chocolate, în timp ce vă atrage buzele, pentru că, în plus față de bomboane, veți obține o culoare de buze mată de zmeură de lungă durată numită Luster Matte Long-uzură Culoarea buzelor în dud.

Pentru ceea ce merită, dacă voința voastră nu vă reușește și pe care o pierdeți în toate cele patru bomboane, în momentul în care ajungeți acasă, Mulberry nu va dispărea pe tine. Are destul de bun timp de răsturnare a puterii / uzurii, deși vă ajută să vă aliniați pe buze mai întâi. Formula rămâne oarecum cremoasă și umedă și tinde să migreze în afara liniilor mele naturale de buze.

La Maison du Chocolat pentru colecția SEPHORA este disponibil acum la Magazine SEPHORA (nu arată ca este disponibil online) pentru 20 de dolari.

Cum mă simt când mănânc ciocolată (întâmplător, am, de asemenea, purtând culoarea LUSTER Colecția de la Sephora Matte Long-uzură de buze în dud)
SEPHORA COLECȚIA LUSTERĂ MATTE Culoarea buzei de lungă durată în dud
Viața este ca o cutie de machiaj și bomboane …

Leave a Reply

Your email address will not be published.