May 22, 2024
Uncategorized

Acest hack de sub-ochi este un joc de joc

foarte minimalist machiaj cu NARS Matte Concealer Matte Aplicat sub ochii mei și se fixează cu praf de cristal translucid translucid
O să-mi propun ceva nebun aici cu privire la concealerul sub ochi, dar dacă purtați cu mine, cred că ar putea merita timpul. Este ceva ce am făcut destul de regulat în ultimele săptămâni și, sincer, îmi rotește lumea.

Ok, aici este: În loc să vă aplicați cel mai bine concealer după fundație, faceți-o după ce faceți totul – după fundație, machiajul ochilor, buzele, buzele, bronzul dacă îl purtați, etc. – Toate acestea chestie.

PUBLICITATE

Apoi, ca ultimul pas în procesul de machiaj, faceți concealerul sub ochi.

De ce am făcut-o așa?

Pentru că întotdeauna caut modalități de a-mi face machiajul să arate cât mai natural, și asta poate fi o provocare în zona sub-ochi, știi? – Mai ales dacă aveți câteva linii fine în acea zonă și / sau urmați un proces multi-pas care implică corectarea culorilor și setarea corectorului de culoare cu pulbere.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am linii acolo, iar machiajul mult mai mult pe care îl port sub ochii mei, cu atât mai greu arată și, dar când aștept și fac concealerul meu ca ultimul pas, mă găsesc folosind mai puțin Concealer – Corecție: Folosind doar cea mai bună sumă – Pentru că sunt în stare să folosesc restul aspectului meu ca punct de referință.

Vorbesc despre utilizarea punctelor de referință foarte mult pentru că mă ajută cu adevărat să folosesc cea mai mică cantitate de produs de care am nevoie pentru un anumit efect.

Un aspect mult mai dramatic! Aici sunt purtau Sephora Bright Viitor Gel Serum Concealer în Eclair Set cu Mac Mineralize Pulbere Skinfinish

În acest caz, în funcție de restul aspectului meu, pot ajusta cantitatea de concealer sub ochi pe care o folosesc pentru a se potrivi aspectului particular, așa că dacă merg plin de glam, atunci pot merge mai greu cu concealerul meu, Dar sunt mai puțin probabil să merg prea greu.

Fără altceva să mă ghidezi, dacă o fac în mod normal și să-mi aplicăm fundația, și apoi concealerul meu sub ochi – eu doar continuă să pun mult mai mult și mai mult, pentru că nu pot spune! Dar când pot folosi întregul aspect ca punct de referință, este foarte ușor să spuneți care este cea mai mică cantitate de concealer cu care pot scăpa este.

Combo-ul de concealer pe care l-am purtat în ultima vreme sub formă de ochi: NARS mat Matte Concealer în Macadamia set cu NARS Translucid Powder Crystal
Este doar ceva de încercat dacă în unele cazuri se luptă cu concealerul tău sub ochi ca mine.

Oh, și această metodă funcționează cu siguranță mai bună pentru anumite tipuri de aspect decât altele. Dacă faci o căptușeală fumătoare de-a lungul liniilor de lasare inferioare, probabil că aș mai face mai întâi concealerul meu, apoi face orice acțiune fumoasă pe care o am dedesubt. Și trebuie, de asemenea, să fiți atenți la amestecarea dvs. pentru a amesteca perfect acel concealer în cazul în care aveți fundație pe părțile superioare ale pometului dvs., dar dacă păstrați acele lucruri în minte, cred că veți fi bine.

PUBLICITATE

Dați-i un cândva. Sper că funcționează pentru dvs.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.