May 22, 2024

Care este aspectul dvs. actual de machiaj?

2018: Vara mea de taupe.
Acest lucru a fost “Vummerția Taupe” pentru mine, precum și telefonul apelând acest aspect “ușor polonez”, deoarece ambele lucruri sunt ambele lucruri! O buză strălucitoare este punctul focal, precum și un pic semnificație pe capacele mele pentru echilibru.

În ceea ce privește produsele pe care le folosesc pentru asta, hmm … lasă-mă să-mi bat punga de machiaj.

PUBLICITATE

Nars Perfector Perfect din Komo – Acesta este unul dintre creioanele lor noi care au fost introduse pentru cădere, precum și este foarte bun. imens plus: capacele pentru creion, precum și capetele spoilie, sunt atât de exact la aceeași dimensiune, astfel încât să le puteți folosi interschimbabil, ceea ce înseamnă că nu sfârșesc să zdrobească sugestia creionului prin încercarea neintenționată de a forța capacul greșit pe vârf.

Chanel Le Stylo Yeux Eyeliner în Mat Taupe – Datorită acestui lucru, nu pot ține cont de ultima oară când am atins o căptușeală neagră.

Chanel Ochelhadow Liner Kohl în Contour Clair – Cred că acest creion de ochi matte Taupe este cu adevărat bine cu linerul Mat Taupe.

HoUPLASS ATENȚIE Mascara în Ultra Black

IT Cosmetics CC + Iluminare Cremă de protecție completă în Tan – [Introduceți cântatul lui Angel!] Nu pot să stau lucruri suficiente despre aceste lucruri. Eu o folosesc în loc de concealer sub ochi.

Estée Lauder Double Wear Light sau Double Wear-In-Place Fundatie – Lumina de uzura dubla are o protectie cu un finisaj din satin, precum si un statiune de uzura dubla este medie-to-plina cu un finisaj mat . Ambele sunt ușoare, de lungă durată și … drepte-up fantastice.

Mac Cream Base de culori în Vintage a crescut – (sunt totul despre acea viață de cremă în aceste zile.)

Chanel Jumbo Longwear Matte Lip Crayon pe efect de 269 – Când nu port această boabe mată strălucitoare, cu actualul meu go-să se uite, primesc unul dintre rusele (multe) nud în geanta mea. Cu toate acestea, îmi place 269 efect mult mai mult decât orice altceva cel mai bun miau.

PUBLICITATE

Randul tau. Care a fost actualul dvs. Go-to Machiaj Uită-te în această vară? Sunteți mulțumit de asta? Aveți de gând să modificați căutarea pentru căderea? Simțiți-vă total liber să intrați în detaliu atât de mult (sau cât mai puțin) așa cum doriți!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Leave a Reply

Your email address will not be published.