May 22, 2024
Uncategorized

Este o femeie felină care cumpără ceruri la punctul fierbinte polka din Petaluma

M-am împiedicat în cea mai nebună magazinul Feline Weekend. Este o îmbrăcăminte spumantă, sparky, inovatoare, pantofi, precum și un magazin de accesorii numit Hot Polka Dot, precum și cel mai bine în mijlocul orașului ocupat Petaluma.

E ca și cum ai găsi o comoară a lui Dragon de Kooky? Feline Femei apartamente, tancuri, tei, rochii, portmonee, cercei – le numesti. Dacă puteți pune o felină pe ea, este cel mai probabil disponibil pentru vânzare cel mai bun miau la punctul fierbinte Polka.

PUBLICITATE

Am văzut câteva lucruri pentru populația non-felină-iubitoare, totuși stocul este predominant pisicile, pisicile, precum și mult mai multe pisici.

Pisicile!

Am luat-o pe această rochie neagră fără mâneci alb-negru, totuși era pe partea pură, cât și pe o căptușeală …

Aceste pantaloni scurți de pisici sunt drăguți, nu?!

Aș fi zdrobit această îmbrăcăminte într-o secundă caldă când aveam 19 ani! Ochelari de soare, luarea de detaliere, pantaloni scurți de pradă. Adică, este mult, totuși, în cel mai bun mod posibil.

Oh, precum și, evident, filele au rezervat un concert de modelare Kitty fără să-mi spună …

Și costurile sunt destul de rezonabile. Rochii sunt de aproximativ 40 de dolari, precum și exact același lucru pentru multe dintre pantofi.

PUBLICITATE

Cu siguranță mă întorc în curând. Este un magazin distractiv, ciudat, precum și nu doar pentru femeile feline (deși, dacă sunteți o doamnă felină, vă va plăcea extra!).

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.