May 22, 2024
Uncategorized

Căutând cu disperare poloneză persistentă: 7 zile cu Sally Hansen Color Therapy roz, precum și armonie

Sally Hansen Color Terapy în roz, precum și armonie (7,99 dolari) este muzica la unghiile mele.
Căutarea disperată a polonezului persistent este o serie în care am o poloneză de unghii timp de șapte zile, precum și luați înainte, precum și după poze pentru a documenta starea labe peste programul săptămânii!

Știi, există un lucru care lucra pentru un supermodel de vârf din ultimul deceniu ma pregătit, precum și asta este mânia unui copil. Dacă nu știi, acum știi. Cererea pisicilor Diva sunt la fel ca, dacă nu mai mult decât, temperamental decât doi ani, precum și este un miracol această terapie color Sally Hansen roz, precum și manichiura Harmony chiar a făcut-o cu șapte zile pe unghiile mele, de când am avut Pentru a deschide această geantă Doc McStufins Mini Mini de cel puțin 50 de ori în fiecare zi!

Se presupune că este o jucărie pentru copii, totuși că m-au păcălit pe baza exact cât de greu este să deschideți …

PUBLICITATE

(Notă laterală: Connor o folosește pentru a stoca autocolantele libere pe care le primește de la casierii de la Trader Joe’s. Ea le folosește ca ajutoare de bandă pentru file ori de câte ori îl tratează ” din autocolantele sunt acoperite de părul tabby când le scoate.)

Roz, precum și armonie este o minunată pură, BTW, precum și a durat atâta timp cât se încadrează adânc, ultima terapie color Sally Hansen am purtat. La sfârșitul celei de-a șaptea zile, nu au existat absolut niciun jetoane majore în jurul bazei unghiilor mele. Asta sa întâmplat, Um … niciodată cu o formulă diferită înainte?!

Și gândindu-mă exact la modul în care am petrecut majoritatea orelor mele de trezire săptămâna trecută, înfundând acel jucărie de plastic McStufins cu unghiile mele, sunt șocat acolo erau doar câteva denturi mici la sfaturi.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Îmi place și cu cea mai largă formulă curată, precum și formula relativ de uscare (durează aproximativ 5 minute).

Pentru a păstra târgul de testare a seriei polonez persistente, precum și echitabil, mi-am pictat labele cu două straturi din polonezul din această săptămână, roz, precum și armonie (da, sandwichhed între exact aceeași bază Smith & Cult, precum și haina de top pe care o am purta). Acestea fiind spuse, deoarece roz, precum și armonie este ambalată cu pigment, pariez că ați putea scăpa cu un strat.

Până în prezent, lustruirea colorată a culorilor Sally Hansen au fost alergătorii din față în seria poloneză persistentă. Au fost cele mai puternice și mai lungi lustruire pe care am folosit-o pentru seria până acum, precum și salut! – Sunt, de asemenea, o valoare excelentă la o sticlă de 7,99 USD. În plus, le puteți descoperi aproape oriunde, cum ar fi farmacii, Ulta, punga mea, lol!

Va trebui să suporți cu mine dacă testez câteva nuanțe de când îmi place atât de mult linia.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

PUBLICITATE

P.S. Creierul meu se simte ca și cum tocmai am mâncat echivalentul a trei kilograme de bomboane de bumbac, de când am terminat prietena bogată din China, cea de-a doua carte din seria de asiatici bogați nebuni, precum și mi-a plăcut în toată gloria creierului. Cu atât mai bine am ajuns la sfârșit, Sillier, precum și Sillier a primit, totuși, care ar fi făcut parte din recurs.

Serios, m-am simțit ca și cum am urmărit un sezon egal – decât cel normal al gospodinelor autentice, totuși nu puteam să mă uit departe.

Trebuie să obțin cea de-a treia carte acum de când sunt deja atât de departe, știi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.