May 22, 2024
Uncategorized

Hei, dragă, mă poți ajuta cu alergiile mele?

Ați auzit vreodată de miere pentru a trata alergii sărace? cum ar fi snifflele sezoniere, strănută, precum și ochii mâncărime? Am avut o conversație fascinantă cu Chelsea, un cititor MBB lungime, o femeie nebună / femeie de iepurană, precum și cu totul Gal (Hei, Chels!), În comentariile de altă zi despre consumul de miere regională pentru a ajuta la alergii.

Mina au fost destul de săraci în acest an, totuși am încercat mereu să previnăm să iau multe medicamente alergice reale, pentru că, știi, eu doar nu vreau să le iau cât de des, precum și pe cei care lucrează Pentru mine, de asemenea, mă fac somnoros, deci sunt disponibil pentru alte alternative …

PUBLICITATE

Cu mierea, așa cum o înțelegem, conceptul este că atunci când mâncați miere regională – adică miere de la albine care on-line în zona dvs. – vă supuneți câtorilor alergeni regionali, precum și vă poate ajuta să vă imunizați împotriva lui Big – reacții alergice.

Îmi place zgomotul asta. Așa că m-am dus la o piață a fermierilor la pauza mea de prânz astăzi.

Am niște piersici albi (cu frunzele încă), precum și un mic borcan de miere sursă la nivel local.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Tipul care conduce suportul chiar a declarat că aproximativ o treime din toți clienții săi sunt oameni care caută asistență cu alergiile lor.

Avea o mulțime de băuturi diferite de miere, precum și arome. Cel pe care l-am primit, precum și pe cel pe care la recomandat, se numește miere atât de proaspătă, care este miere regională recoltată extrem de recent, deoarece el a declarat că cel mai important lucru este că albinele au fost supuse exact acelorași alergeni care vă deranjează chiar acum.

PUBLICITATE

El a sugerat să nu le adauge la nimic fierbinte, nici ca nici o cafea sau ceai, precum și să menționeze că suma pe care o aveți nu contează la fel de mult ca exact cât de proaspătă este. Poate o linguriță de două ori pe zi. De program nu face rău că eu sunt absolut ca miere.

Deci, asta voi face pentru următoarele săptămâni, precum și voi raporta să vă informez dacă a ajutat. În mod ideal alergiile mele rămăsesc effele, omule!

Poate că voi tăia această piersică albă, precum și plimbă un pic de miere pe ea, yum!
Ați încercat vreodată miere regională pentru a vă trata alergiile? Crezi că a ajutat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.