May 22, 2024

Machiaj, precum și Blog de apel luni, voi. 421

S-ar putea să vă întrebați “, așa că în Tarnation este acest lucru de luni de luni!”

Ei bine, nu este tocmai un sondaj. Este mult mai mult de o evoluție în mod regulat (Devolving?), Listarea oarecum aleatorie a preocupărilor pe care le-am pus la vizitatori în dimineața zilei de luni pentru ultimii opt (!) ANI. (Este ca un kickstart pentru creierul tău.) Întotdeauna am făcut plăcere să citesc răspunsurile dvs. în comentarii, precum și sper că vă bucurați de citirea mea.

Care este cel mai inovator lucru pe care l-ai făcut în ultima vreme?
Am început cu adevărat să intru în litere! El hub mi-a luat aceste stilouri minunate de acuarelă de acuarelă de către TOMBOW (au o idee de punct fin pe un capăt o idee mai mare, mai moale, pe cealaltă), precum și am fost doodling cu ei și cu credință fraze de biți. Îmi place că folosește o altă parte inovatoare a creierului meu!

Primul produs de apel pe care l-am folosit astăzi a fost _____.
Beauty-wise, primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineață este spălat fața mea, așa că a fost Neogen Dermalogy Eco-Friendly Ceai autentic de curățare proaspătă spumă proaspătă.

A fost pe raftul camerei mele de duș, având în vedere că februarie, precum și eu sunt încă în ea (miracol minor)! Ea iese din sticlă într-o spumă moale și liniștitoare, precum și îmi lasă pielea să se simtă curată fără să-l îndepărteze pe oase uscat. două labe în sus.

Dacă ați putea dori ca un singur lucru să se întâmple astăzi, ar fi ______.
Pentru a câștiga loteria, lol! Cu toate acestea, aflată că se întâmplă … M-aș fi descoperit cu plăcere pentru că am reușit să traversez oricare dintre listarea mea în timp util.

Unde descoperiți bucuria?
În zâmbetul fiicei mele, precum și Purrs-ul tabby-ului meu. Ori de câte ori văd sau aud una, fericirea îmi umple inima.

Dacă ați putea adăuga o oră în ziua dvs. de azi, ce ați face?
Credeți sau nu, de data asta în jurul meu nu aș dormi! Connor a dormit pentru mai mult timp în noaptea de 4-5 ore, așa că încep să funcționeze oarecum mult mai mult … într-o oarecare măsură … în timpul zilei de dimineață ore, așa că aș lua acea oră suplimentară să-și exercite.

Mi-a lipsit să-mi iau transpirația!

PUBLICITATE

Randul tau. Doar copiați, precum și lipiți respectarea preocupărilor într-un comentariu cu răspunsurile dvs. Mă uit în continuare la citirea lui Em!

1. Care este cel mai inovator lucru pe care l-ați făcut recent?
2. Primul produs de apel pe care l-am folosit astăzi a fost ____.
3. Dacă ați putea dori ca un lucru să apară astăzi, ar fi ______.
4. Unde descoperiți bucuria?
5. Dacă ați putea adăuga o oră în ziua dvs. de azi, ce ați face?

PUBLICITATE

Mmm … unt de arahide pe toast. Quickie Mic dejun de astăzi de când îl iau pediatru pentru vizita sa de două luni. Trebuie să fie unul cald aici în California de Nord. Sper că este minunat unde ești și tu. Dacă aveți nevoie de un pic de soare, o voi trimite la tine.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.