April 24, 2024
Uncategorized

Sâmbătă Surfing, 14 septembrie 2019

CHRISSY Field Beach Park din San Francisco, California
Bună dimineața din zona Bay! Este timpul anului în jurul valorii de aici, când microclimatele merg cray. Puteți lăsa casa pe pantaloni scurți, precum și o cămașă de tee fără mâneci, precum și să fie determinată pentru o bluză caldă câteva ore mai târziu. Oamenii nu se joacă atunci când stau să aducă straturi pentru aventurile din zona Bay. Topul de sus a fost de la plajă cu câteva săptămâni înapoi în cald de vară. Era cald suficient pentru a juca la marginea apei (pronunțate, doar picioarele noastre de când era rece!), Cu toate acestea, care o însumează destul de mult.

Ce esti la fel de mult ca si azi? Sper că include un pic de odihnă, precum și citirea.

PUBLICITATE

Vorbind despre asta … legăturile dvs. de apel pentru săptămâna:

Acum puteți obține o oglindă de machiaj cu Alexa dezvoltată în ea, precum și tot ce trebuie să spun că este amânat. Telefonul mă sună când poate face cu adevărat căptușeală pentru mine.

New York Times întreabă: “Ești bun cu fundul tău?” (Aparent, măștile de îngrijire a pielii sunt acum un lucru.)

Citat favorit al săptămânii: “În cele din urmă … am fost prins. Mama mea a primit o casă devreme de la locul de muncă într-o zi, așa cum m-au descoperit în spațiul ei folosind rujul roșu preferat. Am descoperit un singur lucru în acea zi care a rămas permanent cu mine după faptul că nu poți să te duci la tehnica ta, atâta timp cât crezi că poți.

Acești doi pinguini creativi continuă să se strecoare într-un magazin de sushi.

Potrivit NYFW, recursul fundamental este mort.

Am costat foarte mult timp pe site-ul Web al Societății Marin Humane, precum și am descoperit că au o mare parte din resurse aprofundate, precum și a obiceiurilor de câine de tip Feline, precum și de animale de companie în materialele lor de antrenament secțiune. (Și sunt disponibile atât în ​​limba engleză, cât și în Español!)

Sasha Plavsic, Creatorul de Apel Clean Brand Ilia Beauty, este consumat cu tipografie.

Ai un cos? Acoperiți și vindecați-l cu aceste autocolante de stea galben adorabil.

Nyfw, de asemenea, ne-a spus că eșarfele de păr vor fi oriunde vin primăvară / vara 2020 (Yikes, am făcut cu adevărat “2020?”).

Easy hair styles with a scarf

Vreau să încerc și aceste stiluri.

Chrissy Field, San Francisco, California

Când Riri se ridică, precum și începe să bateți, faceți ceva corect.

Aveam nevoie de asta astăzi.

Acum, acest lucru este în mod normal punctul când mă duc să obțin încă o ceașcă de cafea, cu toate acestea voi face un suc ecologic în schimb, deoarece corpul meu este spiritul de spanac … Are vreodată asta pentru tine? Pe lângă cele de multe ori nu vreau să cheltui efortul de a se așeza într-adevăr, precum și să mănânc un castron imens de ea, așa că l-am blitz în blenderul meu ninja cu niște fructe. Aici sunt în viață ideal acum, lol! ?

PUBLICITATE

Anyway, have a fantastic rest of your weekend.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.