May 22, 2024

Beneficia de beneficii se ușurează pentru sărbătorile cu Beneficiul de $ 36 Beneficii dulci Dulce Spot O ‘Blushes Set de vacanță

Istoria machiajului în mâna Yo!
Iată! În mâna mea, prieteni, nu este doar vacanța actuală din Benefit. Ceea ce avem aici este istoria machiajului Bonafide!

Da, ani de la acum, atunci când un film de machiaj / iubitor de machiaj se face în spatele documentarului în stil muzical despre Benefit și Bene-Babes care o iubesc, noul $ 36 Box Spot Spot O ‘Blushes va primi o mențiune, cu siguranță, Având în vedere că este, în general, versiunea beneficiului de aterizare a lunii.

PUBLICITATE

Pentru prima dată, brandul eliberează o paletă umplută cu boxul lor popular (și o tavă Rand-o a iluminatorului Watt Up) într-un set de vacanță cu ediție limitată.

Cheeky este unul dintre mai multe seturi de vacanță pe rafturile de beneficii Mâncare ideală și m-aș aventura să spun că este o tentantă bazată pe prețul nebun accesibil.

Pentru 36 de dolari, primiți șase beneficii, fiecare într-un generos 0.17-oz. tigaie.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, o singură dimensiune completă de 0,25 oz. Beneficii Blush costă frecvent 28 de dolari, deci 36 de dolari pentru șase, chiar dacă sunt mai mici, are făcând o afacere bună.

Swatches din stânga: Dandelion, Bella Bamba, Sugarbomb, Hoola, Coralista și Rock
Din păcate … există o captură și este una mare. Câteva dintre aceste nuanțe arată complet diferit de omologii lor din linia permanentă.

Stai ce?!

Swatches din stânga: Palete cu cutie Coralista, Coralista originală, paletă cu cutie Bella Bamba, original Bella Bamba
Da. Cum ar fi, în mod diferit. Coralista, de exemplu, arată piersic, mai ușoară și mai puțin pigmentată pentru mine decât versiunea obișnuită.

În mod normal, îl port ca o roșie, dar probabil că trebuie să-l folosesc pe acesta ca un luminator … dacă nu mă simt ca să petrec straturile suplimentare de timp, Doop-Da-doo.

Același lucru cu aproape toate aceste nuanțe. Pentru ochiul meu sunt considerabil diferite de numele lor în linia permanentă.

Purtând Coralista pe obraji, zahărul de zahăr pe pomeții de sus și Watt este în sus pe podul nasului meu și chiar deasupra și sub arc în fruntea mea
Să nu spun că nu cred că sunt încă destul de frumos în felul lor … nu sunt doar ceea ce mă așteptam. Se pare că aceste versiuni sunt Sheerer și mult mai infuzate cu piersic decât nuanțele obișnuite.

Mă gândesc că ar putea fi o potrivire bună pentru Lovelies cu tonuri ușoare și medii ale pielii, în special cei care îi plac nuanțele mai calde. Dacă pielea dvs. este în jurul umbra sau mai profundă, o mulțime de acestea pot funcționa mai bine pentru dvs. ca fiind de răsturnare.

PUBLICITATE

Sper că beneficiile încearcă din nou acest concept de palete Bush O ‘Blush, în mod ideal cu același preț de 36 de dolari (și cu culori care sunt mai adevărate la originale).

Pret: $ 36
Disponibilitate: disponibil acum la contoarele de beneficii și online
Evaluarea blogului machiajului și a apei: b

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.