May 22, 2024

Un tutorial de machiaj de ochi roz

iubindu-l pe umbra de ochi roz!
Nu cu mult timp în urmă, Anna, ADIA și cu mine am colaborat cu privire la modul în care am rock fishadow roz și mulți dintre voi vroiai să știi cum mi-am luat aspectul! Și eu am iubit-o, așa că am crezut că voi face un tutorial rapid. Este de fapt super ușor.

Dacă ați văzut celălalt post, veți ști că am folosit cea mai mare parte paleta de robinetă E.L.F în lumină.

PUBLICITATE

Sunteţi gata? Începem!

Pentru a începe, amestecați cele mai ușoare roșii roz în paletă în și ușor deasupra cresterii dvs. folosind o perie de amestecare pufoasă.

Susținerea stângă sus în paleta E.L.F Blush
Sus umbra stângă în creastă
Apoi, odată ce ați amestecat foarte bine, folosind o perie de amestecare care este puțin mai densă, puneți umbra stângă de jos din paletă peste capacul dvs. și amestecați-o în crescută.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Partea stângă jos în paleta e.l.f

Trecerea la paleta morphe 35o, utilizați umbra roșie / cupru pe jumătatea exterioară a capacului tău și în exteriorul V. Am pulverizat peria de shader cu un spray de setare pentru a face culoarea puțin mai concentrată.

Odată ce aveți culoarea în jos, luați prima perie de amestecare cu pufos și asigurați-vă că totul este amestecat împreună.

Umbra roșie / cupru de la paleta morphe 35o
Se amestecă puțin mai bine decât am făcut-o!
Apoi, luați primele două nuanțe roz de la paleta E.L.F și, folosind o perie creion, amestecați-le sub linia de lasare inferioară.

Acum evidențiați colțurile interioare folosind orice doriți. Am folosit popul de șampanie din Becca destul de greu pentru a da o strălucire super-luminoasă!

NOTĂ: Când folosiți fishadow roz, trebuie să separați culoarea de la albii ochilor, astfel încât să nu vă apropiați de ochi. Pentru a face acest lucru, am pus o linie de creion maro pe linia de apă și o mulțime de rimel pe linia mea inferioară. De asemenea, adăugați garnitură groasă, aripă neagră!

PUBLICITATE

Adăugați Mascara, și poate chiar falsiile, la linia de top Lash dacă nu aveți extensii de generi ca mine.

Și acolo ai! O privire luminată, dar încă destul de portabilă, cu ochi roz!

Sunt doar curios, dar care este culoarea ta preferată de ochi în afara peretelui? Cred că a mea ar putea fi roz!

Leave a Reply

Your email address will not be published.