May 22, 2024

Curat și nou pentru mine: Nars Cordura Duo Eyeshadow

NEAT și Nou pentru mine

Spre deosebire de seria mea de eroi noștri, care prezintă produse de colectare permanentă pe care le-am cunoscut și am iubit o lungă perioadă de timp, seria NEAT și NOU către mine prezintă produse de colectare permanente care au alunecat sub radarul meu pentru o vreme, dar apoi le-am descoperit! – Și acum cred că sunt îngrijiți și noi pentru mine.

Aaaaaand în seara asta, uimitoare episod nou de “Nars Neutrals nu mi-am dat seama că am avut nevoie de până la ideal acum,” Cordura Eyeshadow Duo … aceasta, împreună cu Isolde, au fost primele mele două ochi neutru iubește în ultima vreme.

Nici măcar nu știu unde să încep, pentru că cred că sunt atât de mult pentru a vă place despre acest duo. Ce zici de culori? Pe de o parte, un maro de aur cald, mijlociu cu o strălucire ușoară; Pe de altă parte, o cafea adâncă neutră, care, pe o mulțime de oameni, va veni probabil ca o cafea de aur adâncă, dar pe tonul meu cald, cu subtilitățile mele galbene, citește aproape ca o ciocolată plină.

PUBLICITATE

Îl scot.

Ieri când am discutat despre Isolde, cred că am subliniat cât de mult mi-a plăcut mereu modul în care narele jucării în jurul valorii de finisaje și au făcut-o din nou aici cu Cordura. Ambele nuanțe au cele mai subtile de strălucire – atât de subtile că liniile mele fine sunt ca: “Hei, fată! Asta e ceea ce se întâmplă.

De cele mai multe ori voi începe la linia mea de brichetă cu umbra mai deschisă, apoi luați-o până la creasta, decolorarea când mă apropii de sprâncenele mele. Apoi, voi distruge maro mai întunecată la colțul exterior al liniei mele de lasare inferioară, face o căptușeală întunecată sau întunecată, pe liniile mele de apă, smulge tot ce se termină pe liniile mele, apoi amestecați cele două și, de asemenea, le amestecați pe mine Linia de lasare inferioară.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Apoi mascara, desigur!

Serios, este nevoie de toate cele cinci minute pentru a face un ochi de fum de zi cu asta care arata ca a fost mult mai mult timp de a face.

Și Cordura nu este bună pentru aspectul de zi cu zi; îl puteți folosi absolut pentru a întoarce drama. Se amestecă cele două culori împreună, obțineți o nuanță de bronz de aur de mijloc, aproape purpuri. Luați-o de la linia de gardă în înălțime, apoi amestecați marginile spre sprâncenele voastre. Adăugați linia neagră și o pereche de falsuri și aveți cea mai bună culoare plină de ciocolată de culoare fumoasă pe planeta Pământ. și yay! – Nu a luat o mulțime de muncă.

Hmm … Vreau să fiu purtând astăzi, lol!

Dacă aș fi ajuns să-l cunosc pe Cordura mai devreme, aș fi putut să-mi salvez o mulțime de Finagling pe care trebuia să-l fac cu Fallout de-a lungul anilor când am purtat Nars Luminos Dark Brown Galapagos, care arată ca umbra întunecată Cortura lui Cordura. Umbrele lui Cordura nu au caderul. doar o mulțime de pigment și o formulă moale, visată.

Reflurarea prezentată aici este de 25 USD, dar dacă doriți CORTURA cu NARS standard compactă și oglindă, este de 35 USD. Refigurarea este disponibilă acum online și la magazinele FreeStanding Nars (dar nu contoare, deoarece NARS nu poartă reumplerea la contoarele lor), dar duo-ul cu compactul trebuie să fie disponibil o mulțime de oriunde NARS se găsește, inclusiv site-ul lor.

PUBLICITATE

Swatch ASAP! Nu așteptați ani să vă îndrăgostiți. Faceți-o acum, pentru că va fi cel mai bine pentru cădere și sărbătorile. could your collection use another everyday workhorse duo? If it could, seriously consider Cordura.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.