May 22, 2024

Nars prezintă o parte mai moale cu noul NARS 413 BLKR Blush Duo

NOU 42 USD 413 BLKR Blush Duo, venind la 1 august 2015
Ori de câte ori mă gândesc la New York, mă gândesc la acel maiestuos, care inspiră de la Manhattan Skyline, ocupat trotuare, moda stradală și o agitație și agitație (printre altele), dar fiecare oraș are, de asemenea, o parte mai moale, Și asta e partea pe care o văd când văd adăugarea actuală a NARS 413 BLKR FAM, noul 413 BLKR Blush Duo ($ 42).

NARS 413 BLKR Blush Duo ($ 42)
NARS 413 BLKR Blush Duo ($ 42)

NARS 413 BLKR Blush Duo ($ 42)

Nu, 413 nu este un cod pager, iar partenerul tău nu ți-a făcut doar să-ți spună că te iubește (mâinile în sus dacă primești acea referință!). Este locația primului magazin pilot NARS din New York pe strada 413 Bleeker din Satul de Vest și este inspirația pentru colecția de NARS 413 BLKR existente.

PUBLICITATE

Chiar dacă o mulțime de piese din colecția Blkr 413 au o anumită grititate a orașului, cum ar vrea cu adevărat să fie purtate cu un ansamblu negru complet cu jachetă din piele și cizme de biker (îl puteți vedea aici), acest nou Blush duo, cu un luminator de nisip roz spumant, cu aur și argint strălucind pe o parte, și o cireșă de aur perletă roz pe cealaltă, are o vibrație proaspătă, aproape naivă.

În termeni metaforici de machiaj … ați putea spune că este ca un nou venit cu ochi strălucitori care sosesc în oraș cu speranțe mari și vise.

Swatches de nars 413 Blkr Blush Duo (pentru Ref, am purta Nars Stromboli Foundation)
Purtând NARS 413 BLKR Blush Duo pe obraji
Pe tonul meu mediu al pielii (am purta Nars stromboli Fundația pentru referință), folosesc trei straturi de blush, pe care le-aș descrie ca fiind pigmentate moderat și două straturi ale luminatorului. Asta creează o culoare roșie care arată ca un bujor roz în plină floare și toate au spus, am primit aproximativ șase ore de uzură. Oh! – Și chiar dacă perla în ambele pulberi este foarte fină măcinată, aș merge puțin mai ușor dacă sunteți preocupat de a obține strălucirea tuturor în porii lui Yo.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

PUBLICITATE

Păstrați o privire pentru noul NARS 413 BLKR Blush Duo când sosește la buticurile NARS și site-ul Web NARS august 1 august.

Pret: $ 42
Disponibilitate: Vinând 1 august la buticurile NARS și site-ul NARS
Machiajul și ratingul blogului de apel: B + (un roz moale și frumos, moderat pigmentat, cu un timp destul de bun de uzură)

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.