May 22, 2024
Uncategorized

OBSESSION CURENT: Nordstrom Caslon Shirred V-Neck Tee

Shout-out la prietenul meu Gal Stephanie (ea comentează aici pe MBB de multe ori ca Snoopysteph) pentru că mi-a prezentat aceste teșe minunate de V-gât de Caslon, un brand Asta face o mulțime de elemente de bază de zi cu zi, cum ar fi tees, vârfuri, blazere, pantaloni, cardigane, pulovere – acea fel de lucru. Sunt purtați la Nordstrom.

Steph a subliniat că ea purta acele teșe de gât v-shird în ultima sa sarcină și le-a iubit. Din punct de vedere tehnic, ei nu sunt îmbrăcăminte de maternitate, dar ruperea de pe laturi se întinde pentru a găzdui burtă în creștere (pe care o găsesc acum foarte convenabilă).

PUBLICITATE

Îmi place foarte mult ideea de a fi în stare să le poarte în continuare după ce baby fată vine, așa că am primit câteva săptămâni săptămâna trecută. Am luat macul pe care îl port aici, care se numește “floare roșie” (sună puțin ca un personaj amenințător, nu-i așa?!), Și o nuanță gri deschis numită Cloudburst. Acestea au fost ambele în vânzare pentru 9,90 de dolari fiecare și văd că unele dintre culorile sunt încă marcate. Sunt în mod regulat $ 29, deci ce fură pentru $ 9.90!

Vă mulțumim pentru recomandări, Steph! Văd de ce vă place aceste cămăși. Sunt incredibil de moi și confortabili, și chiar dacă sunt 100% bumbac și se întind pentru a se potrivi curbelor mele, ei continuă să-și păstreze forma și să nu se poată pierde, ceea ce sa întâmplat cu câteva vârfuri de maternitate pe care le-am ales la H & M recent.

Când le port, îmi place să-i trag în jos, astfel încât să-mi acopere bastonul, dar puteți păstra și tivul în jurul valorii de talie și să-l adună în părțile laterale. Mare dacă nu aveți șase pachete ABS, și nu am niciodată (îmi place cookie-urile de ciocolată waaaay prea mult, lol!). Ei vin, de asemenea, în dimensionarea regulată și petită.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

După cum puteți vedea de Le Bump, Baby Girl spune “Wassup, Auntie?” A acum 16 săptămâni și oficial dimensiunea unui avocado. E mai mare de zi.

Acest lucru este în mod normal despre când bebelușii încep sărind și am simțit flutters în abdomenul meu de câteva ori, dar nu am putut spune dacă era doar gaz, haha.

Și asta, prietenul meu, este o poveste întreagă de proporții de TMI EPIC.

Oricum, înapoi la cămăși! Foarte recomandat pentru toată lumea, și nu doar doamnelor însărcinate.

Oh, și am menționat că Nordstrom.com folosește o expediere gratuită?

PUBLICITATE

Da … S-ar putea să vrei să te descurci înainte ca culorile de 9,90 de dolari, mergând, plecând.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.