May 22, 2024
Uncategorized

Bigs și Littles

Lucruri mari și lucruri mici
Uneori aveți nevoie de puțin … și de multe ori aveți nevoie de multe, motiv pentru care am prins două sticle de dimensiuni de dimensiuni de dimensiuni de șampon și balsam weekend-ul trecut, împreună cu o gaggle de îngrijire drăguță a pielii minis.

Ulta are o vânzare de dimensiuni de dimensiuni mici, ideal pe brandurile selectate de șampoane și climatoare mari. Am ieșit acolo ieri și am apucat aceste sticle ginorme de matrice biolage exquisiteoil șampon micro-ulei și balsam …

PUBLICITATE

Șamponul vinde în mod normal pentru 28 de dolari, și balsamul pentru 33 de dolari, dar le-am luat pentru 15.99 dolari apiece.

Ce fură!

N-am încercat niciodată înainte, așa că îmi dau seama că acest lucru ar fi putut fi riscant, dar Ulta are o politică generoasă de returnare. Atât șamponul, cât și balsamul sunt fără silicon, care îi place părul meu în mod normal. În plus, înapoi în colegiu am folosit Biolage tot timpul.

Am luat amândoi pentru o rotire aseară, și în această dimineață m-am trezit până la păr moale, bouncy! Labe sus! ?

Cleanserul de curățare a elefantului beat și hidratantul au venit într-un set de cadouri de ziua de naștere Sephora Vib. De fapt, m-am dus în ultima vineri pentru a restabili o sticlă de Kate Somerville Anti-BAC pentru timpul GazillionTh, iar Mac Minis sunt versiuni distanțate cu ediția limitată a Fixului clasic +.

Tiny!

Se potrivește în vârful degetelor

Cum trebuie să pronunți acest lucru? Este “Beast” sau “Bestie”?

Pentru că nu se poate avea niciodată suficiente sticle de Mac Fix + în jurul valorii de …

PUBLICITATE

Ați luat toate sticlele mari sau mici de frumusețe în ultima vreme?

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.