May 22, 2024

Desert autumnal: machiaj de 15 minute cu ochi de ciocolată roșie roșiatică, precum și buze maro roșii mată

o combinație tradițională de toamnă: capouri maro / buze maro
Din fericire, am folosit acel ochi de ciocolată roșcat roșu ieri de când am petrecut majoritatea trecerii mele la panificația de pregătire uscată de ciocolată uscată de la zero … care poate sau nu mi-a lăsat acoperite într-un strat fin de pudră de cacao.

(Apropo, nu ați trăit până nu ați ajuns aproape la un TVA industrial de pudră de cacao deasupra ta. Da … viața mea este o emoție pe minut, știu. Notă laterală: Crap Sfânt, există Atât de mult zahăr în amestecul de tort de ciocolată!)

PUBLICITATE

Despre aspectul

Aparent, lumea mi-a dorit să fiu acoperită cu ciocolată atât la machiaj, cât și la sensul culinar, precum și acei ochi de ciocolată fumoasă au fost incredibil de bază pentru a face cu o bază de ochi rapidă de la un eyeliner de creion de bronz de bronz, pe care l-am acoperit cu o fard de brun roșcat mat.

Matchy-Matchy?

Când am început să folosesc machiajul ochilor cu aproximativ un miliard de ani în urmă, am crezut că, dacă ați folosit vreun tip de finisaje mată, atunci indiferent – linia dvs., fishadow, precum și baza dvs. – de asemenea trebuiau să fie într-o potrivire Matte, totuși Nu este așa. Puteți amesteca absolut, precum și potriviți finisajele, ceea ce am făcut chiar aici cu baza perlată, precum și cu fishadowul mat pentru a produce un finisaj de satin.

Simțiți-vă gratuit pentru a juca, precum și stratul diferit completează dacă nu deja, deoarece nu înțelegi niciodată ce veți găti!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Jucând cu amestecare

De asemenea, explorați amestecarea. Sunt, de obicei, înclinat să “sufl” “Ochele mele, Aka” se amestecă pe margini, astfel încât acestea să se estompeze fără probleme “, cu toate acestea, m-am dus mult mai mult la marginile din acest aspect selectând să nu cumpăr marginile la fel de mult Ca de obicei … imi place!

Marginile mult mai evidente ale ochilor sunt încadrate de o frunte mai îndrăzneață, pe care am bătut-o prin amestecarea creionului de frunte cu o fard de ochi.

Fall, Ya’ll.

Machiajul folosit în acest aspect

Ochii: Mac Teddy Liner, precum și Mac îmbark-uri de îmbrăcăminte (capace), IT Cosmetics Superhero Mascara (Lashes), Mac Whisper of Gilt Lighlighter (Colțul interior), Mac Beton, precum și metropolitan Decay Browater în maro neutru (sprânceni)

Obrajii: Charlotte Tilbury Blush în Ecstasy (aceste perechi cu adevărat bine cu ochi brun, am găsit)

Baza: cuprinde pentru mereu un Concealer Ultra HD din Y41 (purtat ca fundație), Mac Mineralizați SkinFinish natural în aur mediu

Buze: Nars Balboa

Deci, acum, desigur, cerința de a înțelege care este tipul preferat de ciocolată. Ce este? Sunt o femeie semi-dulce, când se referă la produsele de copt, totuși pentru bomboane, este ciocolată de lapte tot drumul.

Mi-ar lua cercetările de la cercuri, precum și aruncați-vă pentru o bucată de ciocolată de lapte de lapte, fără glumă!

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S. TGI-EFFFFFF!

Leave a Reply

Your email address will not be published.